Sladké talianské tyčinky: Len lístkové cesto a 4 ďalšie suroviny. Za 15 minút máte na stole neskutočnú dobrotu!

Výborný recept, ktorý zdieľala pani Márie Budeme potrebovať: lístkové cesto 1 bielko 150 gramov práškového cukru 1 PL hladkej múky marhuľový lekvár (alebo iný, ktorý máte najradšej) Postup: V miske si  vyšľaháme bielko, cukor a múku. Vznikne nám hladká kašovitá bielková hmota. Cesto si vyvaľkáme rovnomerne do tvaru obdĺžnika, aby malo rovnakú hrúbku. Bielkovú hmotu…

Read More

Zemiakové lokše len z 3 ingrediencí. Nikdy sa nepripália a vždy zasýtia

Recept: 1 kg zemiakov 30 dkg hladkej múky soľ Postup: Zemiaky umyjeme a dáme variť. Keď sú uvarené, necháme ich vychladnúť.Zemiaky ošúpeme.Na lopár si dáme múku, pridáme soľ a nastrúhame zemiaky. Lepšie je použiť staré zemiaky, lebo obsahujú menej vody. Z uvedených surovín vypracujeme cesto Nemôžeme presne určiť, koľko múky budeme potrebovať, záleží to od…

Read More

Na chodbe mali stále neporiadok: Našli pár kúskov dreva a za málo peňazí majú toto úžasné riešenie!

V dnešnom článku Vám ukážeme perfektné riešenie, ktoré vymysleli títo ľudia! V chodbe mali neustále neporiadok, ktorý im začal vadiť.  Rozhádzané topánky po celej chodbe prinášali veľa problémov. Vzali preto niekoľko driev, z ktorých následne vytvorili úžasný botník, ktorý teraz využíva celá rodina. Prezrite si nasledujúce galériu a nechajte sa inšpirovať. Radynadzlato.sk

Read More

Krásné nápady pre elegantné dámy na leto! Inšpirácia zadarmo, ktorú si zamilujete

Na módných prehliadkach vidíme čoraz častejšie krajšie a elegantné súpravy ktoré sú doplnené nejakou tunikou alebo blúzkou. Dnes by sme vám radi ukázali najkrajšie a najmodernejšie modeli. Ozdobná tunika ktorá má široký, ležérný spodok bude najlepšia voľba pre elegantný vzhľad pre dámy, kombinované s trištvrťovými nohavicami bude pohodlné nosenie v horúcích letných dňoch. Ak sa…

Read More

Super účinná doma vyrobená pasca na osy a iný hmyz. ( ja ich držím takto ďalej od domu celé leto a jar)

Teplé počasie už máme na krku, čomu sa všetci veľmi tešíme ale s teplom prichádzajú aj nepríjemnosti v podobe drobného hmyzu, ktorí sa prebúdza zo zimného spánku. Muchy sú už tu a môžeme si byť istý že onedlho sa objavia aj komáre a osy. Napriek tomu že sú malé, dokážu znepríjemniť život. Osy radi poletujú…

Read More

Úprimné rady od 60-níčok pre 30-níčky. Oplatí sa ich každý týždeň znovu prečítať.

Dnes vám predstavíme rady Margaret Manningovej, ktrá je zakladateľkou známého internetového magazínu. Na ich stránkách sa podelilo o svoje skúsenosti viac žien nad 60 rokov, ktoré radia mladším ženám. Tieto rady stoja za to aby sme si ich pozorne prečítali a riadili sa podľa nich. Zapamätajte si, že život sa neopakuje, je to premiéra! Prijmite…

Read More

250 gramov tvarohu, zopár ďalších prísad a môžeme začať pripravovať jeden jednoduchý A FANTASTICKÝ KOLÁČ!

Tvarohové koláčiky sú veľmi chutné a sú vhodné na akúkoľvek príležitosť. Ich príprava je veľmi jednoduchá a okúzlite s ním každého. Ak by ste si chceli pripraviť špeciálny koláč, tento musíte vyskúšať. PRÍSADY: 250g tvaroh 100g maslo 250g múka 1 čajová lyžička prášku do pečiva 100g cukor 1/2 čajová lyžička soli cukor (na obaľovanie) POSTUP:…

Read More

Namiesto klasických zemiakov si ako prílohu urobte zemiakové fašírky. Jednoduchý a chutný recept

Zemiakové fašírky pripravené za 5 minút! Vynikajúce jedlo a u nás najviac obľúbenejšie jedlo! Dnes sme Vám priniesli recept takého jedla, ktorý sa pripraví za pár minút. Zvonka chrumkavé a zo vnútra sú mäkké tieto nebeské fašírky. Môžeme ho servírovať so šalátom, namáčaním alebo so zeleninovou prílohou. Suroviny: 1 kg zemiaky 1 ks cibuľa 4 ks vajíčka 2-3…

Read More

Aromatický džem bez varenia ovocia: Neváhajte, pretože je to najlepší recept

Všetky vitamíny a prospešné látky môžeme uchovať. Suroviny: 2 kg jahody 1 kg cukor 0,5 pohár vody Postup: Jahody dôkladne umyjeme a vrchné „ stonky „ odstránime. Vložíme ich do sitka a necháme ich odkvapkať a potom ich vložíme do misky. Do jedného hrnca vložíme 1 kg cukru a pol pohára vody a potom začneme na strednom ohni ohrievať.  Varíme 5-7…

Read More