Uľahčite si prácu so zariadeniami s vlastnou energiou

Batériové náradie sa už dávno stalo pevnou súčasťou každej modernej dielne. Ide o systémy, ktoré vám umožňujú používať a využívať rôzne zariadenia len s jednou batériou a bez zdroja elektrickej siete. S akumulátorovým náradím ste preto pri práci nielen výkonnejší, ale aj flexibilnejší.

Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Prečo sa vám akumulátorové náradie vyplatí?

Odpoveď na túto otázku je jednoduchá. Klasické elektrické náradie nám uľahčuje prácu na maximum. Potreba ručnej práce je s nimi eliminovaná na minimum. Elektrina však nie je dostupná všade. V lese, na stavbe alebo v záhrade zásuvka jednoducho nie je. Ak sa už nájde, pri menších prácach na stavbe alebo v záhrade, nie je dlhý kábel vždy najlepšie riešenie.

S akumulátorovým náradím si všetky tieto starosti ušetríte. Majú vysoký výkon, sú ľahké, bezpečné, mobilné a spolu s kvalitným plochým tesnením môžu byť tým najdôležitejším vybavením vašej dielne.

Vyskúšajte akumulátorový skrutkovač

Akumulátorový skrutkovač je známy, obľúbený a nájdete ho nielen v každej dielni, ale aj v každej domácnosti. Moderné varianty tohto špičkového náradia je možné využiť mnohými spôsobmi. Závisí od toho, do akých výkonných aku skrutkovačov investujete.

Nezabudnite na vŕtačku

Vŕtačka je ďalšie absolútne nevyhnutné elektrické náradie, ktoré by malo byť v každej jednej domácnosti. Bude sa vám hodiť nielen pri opravách, ale aj pri jednoduchých potrebách. Aj v prípade tohto náradia však určite neraz oceníte, ak bude vybavené batériou.

Profesionálne aku vŕtačky sú voľbou mnohých používateľov, ktorí od náradia požadujú nasledujúce vlastnosti:

  • prenosnosť a mobilita, nezávislosť od elektrickej siete;
  • široká škála funkcií;
  • rýchla výmena batérie;
  • schopnosť ovládať silu a výkon.

Pri všetkých akumulátorových náradiach určite oceníte aj ich schopnosť pracovať pri vysokých obrátkach a teplotách. Majú minimálnu hmotnosť, jednoducho sa udržiavajú v čistote, používajú a sú pritom šetrné k životnému prostrediu.

Zdroj obrázka: monticello/Shutterstock.com

Back To Top