Doma nám ostali staré PVC panely – Urobila som z nich krásny nápad

Obyčajné PVC panely, ktoré za nízku cenu nájdete v železiarstve, sa dajú ľahko zmeniť na pohodlné organizéry. Určite pomôžu urobiť v dome dokonalý poriadok! Strihajú sa obyčajným kancelárskym nožom, ktorý nie je o nič ťažší ako vlnitá lepenka. Jeden dlhý panel stačí pre obrovské množstvo organizátorov!

Panely musia byť rozrezané na časti zodpovedajúce vášmu budúcemu organizéru a skrinke / zásuvke, v ktorej bude tento organizér stáť. Môžete napríklad vytvoriť pohodlný rozdeľovač zásuviek.

Aby ste to dosiahli, musíte zistiť rozmery krabice, rozrezať PVC panel na časti potrebné k dĺžke / výške a urobiť otvory tak, aby sa panely vkladali do seba, ako dizajnér.

Z rovnakého princípu môžete vyrobiť organizér s dlhšími a užšími priehradkami.

Obyčajné horúce lepidlo sa dobre drží na plaste. Vyrobte si túto ďalšiu poličku v skrini, aby ste čo najviac využili priestor nahor.

Mimochodom, také úzke police sú tiež užitočné, najmä v lete, pretože letné topánky majú menšiu veľkosť ako zimné, ale spravidla ich je viac.


Ak chcete vytvoriť spoľahlivejšiu štruktúru, potom môžu byť steny budúcej police organizéra nalepené na steny priehradky skrinky pomocou obojstrannej pásky a horná časť môže byť ponechaná nelepená, aby ste v prípade potreby mohli jednoducho vyberte organizér a do skrinky vložte niečo masívne.

 

Zdroj: cpykami.ru

Back To Top