Pozrite sa na svadobné topánky, ktoré dovolia neveste pretancovať celú noc

Svadobný outfit, ktorého súčasťou sú aj topánky na vysokom podpätku, môže byť pre ženu skutočným testom. Namiesto toho, aby ste tento slávnostný deň strávili s radosťou, musíte trpieť nepríjemnou bolesťou.

www.keds.com

Dizajnérka Kate Spadeová vyvinula kolekciu svadobných tenisiek, ktoré umožnia neveste tancovať celý večer. Topánky je možné zakúpiť za 80 dolárov a sú navrhnuté špeciálne pre svadobné šaty. Šperky zo štrasových kamienkov a perál dokonale dopĺňajú celkový vzhľad nevesty.

V súčasnosti má dizajnérka v kolekcii viac ako 30 modelov tenisie , ktoré boli vydané v spolupráci s módnou značkou obuvi. Kate zdobí tenisky čipkou, flitrami a ležérnymi bodkami.

www.keds.com

Mnohé nevesty si rady kúpia originálnu obuv, pretože ju môžu nosiť aj v každodennom živote. Topánky sú ideálne aj pri nácviku na svadbu alebo pri rozlúčke so slobodou.

www.keds.com

Topánky tejto značky si môže dovoliť takmer každá nevesta. A keď sa už rozhodnete pre pohodlnú obuv, nemusíte celý večer presedieť pri stole. Nasledujúci deň už vaše nohy nebudú trpieť kvôli únave či otlakom.

www.keds.com

Elegantné tenisky sú výborné aj na bežné nosenie. Doplnok svadobných šiat si môžete pokojne vziať aj na vašu svadobnú cestu.