Rýchle 7 minútové srdiečka. Stihnete ich aj na poslednú chvíľu a každý si pýta recept

Recept:
35 dkg hladkej múky
1 HERA
12 dkg práš. cukru
1 vanilka
2 žĺtky

Plnka: džem alebo NUTTELA

Postup:
Vymiešame žĺtky s cukrom, maslom a vanilkou, pridáme múku a vypracujeme cesto.Odložíme ho do chladničky na 30 minút, lepšie sa s ním bude pracovať.Potom cesto vyvaľkáme a formičkou vykrajujeme srdiečka.Pečieme pri teplote 180°asi 7 minút.
Polovicu srdiečok natrieme bielkovou polevou a ozdobíme čokoládou…

Poleva : 1 bielok, 12- 15 dkg práš. cukru vyšľaháme, pridáme niekoľko kvapiek citróna a pár kvapiek potravinovej farby.

Za recept ďakujeme pani Milke, ktorá nám ho poslala

Back To Top