Letné zážitky z vtáčej perspektívy

Letné mesiace, kedy majú aj deti zo školy voľno, priam lákajú na to, aby ste robili niečo nezabudnuteľné, vyrazili na nové miesta, zažili adrenalín, prespali v prírode a trávili čas spoločne s rodinou a ľuďmi, na ktorých vám záleží. Spravte si leto také, na ktoré nikdy nezabudnete.

 

Vyberte sa hore do oblakov

Na to, aby ste mali nezabudnuteľné leto, nemusíte chodiť za hranice Slovenska. Aj u nás doma je široká ponuka zážitkov, ktoré stoja za to. Vydajte sa hore do oblakov prostredníctvom letu balónom a vychutnajte si pohľady z malej aj veľkej vzdialenosti od zeme. Teplovzdušný balón pristane tam, kam vás odnesie vietor a počas jazdy vám pilot priblíži nielen okolie, ktoré pozorujete a kde sa nachádzate, ale aj informácie o fungovaní samotného balónu. Tento let môžete absolvovať v skupine alebo aj ako súkromný let.

 

Aby ste sa presvedčili o kvalite kupovaného letu, zvoľte jednotku na trhu s leteckými zážitkami a užite si zážitok naplno a bezpečne.

 

Trasa podľa predstáv

Okrem letov balónom si môžete vychutnať aj vyhliadkové lety s rôzne dlhými trasami, počas ktorých uvidíte prírodne aj kultúrne krásy Slovenska. Výhodou týchto letov je to, že si môžete s pilotom dohodnúť úpravu trasy podľa vlastných predstáv a uvidíte to, po čom túžite vy. Zvoliť môžete tiež let pri západe slnka či nočný let. Zvoľte si svoju východziu lokalitu a vydajte sa spoznávať okolie z vtáčej perspektívy.

 

Máte okolo seba ľudí, ktorých radi obdarovávate a práve v lete sa blíži ich sviatok, prípadne nejaké výročie? Zážitkové darčeky sú tie najlepšie a zaručene potešia. Ak vyberáte konkrétne tie adrenalínové ako spomínané lety či zoskoky, presvedčte sa, že daná osoba, komu darček kupujete, je na takéto zážitky pripravená.

Nezabúdajte však na to, že lety vždy závisia aj od aktuálneho počasia.

 

Zdroj obrázku: CherylRamalho / Shutterstock.com

Back To Top