Predtým bola 30-ročná žena považovaná za starenku, ale teraz je 50-ročná žena ako rozkvitnutá pivónia, kvitne a vonia

Hovoríte si, že nastal čas na zmenu? Prehrabujete sa skriňou a nie ste si istá, ktoré kúsky sú pre váš vek ešte vhodné. Možno si hovoríte, že už nie ste najmladšia, no veľa závisí od toho, ako dobre dokážete akceptovať číslo vášho veku.

Časy, kedy bola žena v 30 rokoch považovaná za starú ženu, sú už dávno preč. Teraz žena vo veku 50+ je rovnako krásna a zmyselná. Zároveň je však upravenejšia a presne vie, čo jej vyhovuje a čo nie. Nesleduje a nenáhli sa za najnovšími trendmi, má svoj vlastný štýl.

Inšpirujte sa efektívnymi nápadmi, ktoré budú užitočné pre každú ženu, ktorá prekročila hranicu 50 rokov. Môžete vyzerať ešte lepšie, ako keď ste mali o 20 rokov menej!

https://www.instagram.com/p/CMUUYQxHmHY/?utm_source=ig_embed

Účes a farba

Nič ženu nezmení tak, ako správny účes, topánky a kabelka. Správny účes je o to viac dôležitejší, pretože prezliekanie je omnoho jednoduchšie ako zmena farby a dĺžky vlasov.

woman in red long sleeve shirt and red pants sitting on brown sofaunsplash

Buďte kritické. Ak vyzerajú vaše dlhé vlasy nepoddajné a bez života, zvoľte štýlový účes. Bob, pixie a všetky ich variácie vám môžu ubrať až 7 rokov. Sivé vlasy nie sú pre každého, preto nešetrite dobrým stylistom a vyberte si pre seba dokonalý odtieň vlasov.

Topánky

https://www.instagram.com/p/CFwcqvOnKZU/

Ploché topánky a príliš vysoké podpätky sú nebezpečné aj nevhodné. Nič nepokazíte, ak si obujete podpätky s výškou 3–6 centimetrov. Podpätky tejto výšky vyzerajú skvele na topánkach štvorcového tvaru. Napríklad na členkových topánkach. Opticky natiahnu postavu a nohy vyzerajú nielen dlhšie, ale aj štíhlejšie.

Žiarivé farby a výrazné vzory

Nebojte sa výrazných farieb a potlačí a vzorov. Blíži sa leto, začnite deň krásnym outfitom, ktorý ladí so zeleňou a všetkými farbami naokolo.

https://www.instagram.com/p/B-R5k5tHehz/

Práve prostredníctvom oblečenia môžete ukázať svoju individualitu, jedinečnosť a exkluzivitu. Oblečenie je naša druhá koža, preto je dôležité sa prostredníctvom neho správne prezentovať.

 

Slnečné okuliare

Vyberte si rám, ktorý vás bude vystihovať. Je lepšie rozhodnúť sa pre tie, ktoré vytvárajú efekt, napríklad mačacieho oka. Môžu sa nosiť nielen v lete, ale aj počas iného ročného obdobia.

https://www.instagram.com/p/B-9R4XGnGZA/

Pamätajte, že slnko je rovnako nebezpečné aj počas chladného obdobia. A okrem toho, so slnečnými okuliarmi budete vyzerať mladistvejšie.

Doplnky

Berte si príklad z Francúzov, urobte si zbierku krásnych šatiek. Dodávajú vášmu vzhľadu eleganciu a zároveň môžu v prípade potreby skryť ochabnutý krk.

https://www.instagram.com/p/B3o0xDrn-Gu/

Opatrní by ste však mali byť aj s inými doplnkami. Šatník dospelej ženy netoleruje veľké množstvo nesúvisiacich šperkov. Rovnako ako aj romantické detaily v podobe volánikov, mašličiek či trblietok.

„Pozerám sa do zrkadla, samé pehy!“ Je to trendy! Nechty, krátke prsty – opäť trendy. Rozpustím si vlasy, pokrútim hlavou a takáto je sebaláska – s motýľmi v bruchu. A ak sú ešte k dispozícii nádherné šaty alebo elegantný kostým, cítim sa ešte viac ako bohyňa!“ – hovorí moja 50-ročná kamarátka. Súhlasíte s ňou? Takže, milujte sa, milé ženy. Nechajte veci z vášho šatníka doplniť a zdôrazniť všetky svoje prednosti. Sme si istí, že ich je ich veľa!

Čo si myslíte, ako by mal vyzerať šatník pre ženy po 50-tke?

https://www.instagram.com/p/COm-Cs0A0Xk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CO95OiiBRf_/?utm_source=ig_embed

 

Zdroj: takprosto.cc

Back To Top