Princezná Charlotte z anglického paláca vyzerá rovnako, ako jej stará mama v tom istom veku. Presvedčte sa sami!

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu tento rok uverejnili jednu veľmi špeciálnou fotkou zo svojej osobnej zbierky. Ako vždy, manželia spolu so svojimi tromi deťmi vyzerajú úžasne.

https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm/?utm_source=ig_embed

„S potešením zdieľame novú fotografiu rodiny, ktorá je na tohtoročnej vianočnej pohľadnici,“ napísal pár na svojom instagramovom účte.

Fotografia bola vytvorená v Jordánsku. Keď bola Kate ešte veľmi mladá, bývala tam asi dva roky, keď jej otec pracoval pre British Airways. Pokiaľ ide o princa Williama, nebolo to prvýkrát, čo navštívil túto krajinu.

Na fotografiu zareagovalo viac ako 2 milióny ľudí. Veľa komentárov sa týkalo toho, ako rýchlo ich deti vyrástli. Mnohí si nemohli nevšimnúť podobnosť medzi princeznou Charlotte a jej prababičkou, kráľovnou Alžbetou, keď bola v jej veku. Niekto dokonca zverejnili fotografie oboch vedľa seba.

Napriek vzhľadu a skutočnosti, že sú obe súčasťou jednej z najmocnejších, najvplyvnejších a najobľúbenejších rodín, aké existujú, spôsob, akým bola kráľovná vychovaná, má len málo spoločného s tým, ako vyzerá Charlottein život. Keď bola vo veku svojej pravnučky, kráľovná Alžbeta sa vzdelávala doma, zatiaľ čo sladká princezná chodila na nezávislú zmiešanú školu v Londýne, rovnakú školu ako jej starší brat George.

https://www.instagram.com/p/BiRGMmdArnI/?utm_source=ig_embed

Jedno je však isté, malá princezná zdedila od každého člena svojej rodiny to najlepšie. Má zmysel pre módu po svojej mame a na každej z fotografií, ktoré Palác zdieľa, vyzerá mimoriadne roztomilo.

 

Zdroj: boreddaddy.com
Back To Top