Hviezda filmu Hriešny tanec prehovorila o nehode, ktorá zmenila jej život a prinútila ju zatvoriť dvere Hollywoodu

Niektoré filmy si pozrieme raz a zabudneme na ne v priebehu jedného dňa. Iné sa pre nás stanú akousi klasikou a dokážu pritiahnuť pozornosť miliónov ľudí.

Hriešny tanec rozhodne patrí k filmom, ktoré si radi pozrieme aj niekoľkokrát do roka.

Z milostného príbehu medzi Frances ‚Baby‘ Housemanovou a učiteľom tanca Johnnym Castleom sa na VHS kazdetách predalo viac ako 1 milión kópií.

Pôvodná pieseň k filmu „I’ve Had The Time of My Life“ získala množstvo ocenení vrátane Oscara a Zlatého glóbusu.

https://www.instagram.com/p/CTC8fs6DBmU/

Pre hlavných predstaviteľov Jennifer Greyovú a Patricka Swayzeho sa otvorili dvere do nového sveta. Zrazu sa ocitli sa pred žiarov reflektorov.

Tragický incident, ktorý predchádzal filmovej premiére, však zabránil Grayovej užiť si jej obrovský úspech a všetku pozornosť, ktorú jej venovalo obrovské množstvo fanúšikov.

Dnes Jennifer hovorí o svojej sláve a rozhodnutí zatvoriť dvere do Hollywoodu ešte ako 27-ročná.

V roku 1987, v roku premiéry filmu, žila v Írsku s vtedajším priateľom Matthewom Broderickom.

Obaja boli účastníkmi dopravnej nehody, pri ktorej prišli o život matka a jej malá dcéra. Podľa správ Broderick šoféroval na nesprávnej strane ulice a zabil rodinu v druhom vozidle. Obvinili ho z nebezpečnej jazdy, neskôr to zredukovali na neopatrnú jazdu.

https://www.instagram.com/p/CEUMCgmH5a7/

Herečka neutrpela žiadne vážne fyzické zranenia, ale už nikdy nebola tým istým človekom ako kedysi. Táto tragédia sa jej hlboko dotkla a ťažko sa jej darilo cez ňu preniesť.

V rozhovore nádejná herečka hovorila o tom, že bolo ťažké prežívať tieto okamihy a zároveň sa od nej čakalo, aby sa tešila a oslavovala herecký úspech. Nemala z toho dobrý pocit, keď si na ňu pripíjalo celé mesto.

https://www.instagram.com/p/CXmAEGTMeJa/

„Moja hlava už nebola nikdy rovnaká, moje ambície sa zmenili,“ povedala pre magazín People.

Pred  približne desiatimi rokmi však cítila, že sa chce opäť stať súčasťou filmového priemyslu. Vyhrala televíznu šou „Dancing with the Stars“ a to jej konečne pomohlo nechať minulosť za sebou. Táto show bola presne to, čo potrebovala, aby sa opäť cítila vo svojej koži.

„Je to ako keby som sa vyhladoval kvôli tomu, čo by si o mne ľudia mohli myslieť. Je to ako jesť lahodný steak po 23 rokoch diéty,“ povedala.

https://www.instagram.com/p/CWwLIycL6FB/

Dnes je späť na veľkých obrazovkách a zahrala si vo filmoch Untogether, Red Oaks, Bittersweet Symphony a I am Patrick Swayze.

Sme si istí, že kariéra Jennifer Grey by nabrala úplne iný smer, ak by to nebola nehoda, ktorá navždy zmenila jej život. Sme však radi, že je späť tam, kde vždy patrila, v Hollywoode.

 

Zdroj: boreddaddy.com