Moja známa si do spálne položila pohár so soľou a octom. Toto musíte vyskúšať aj vy!

Niekedy sa môže stať, že prídete k niekomu na návštevu a v byte si všimnete šálky či poháre s vodou. Pomyslíte si: „Je to nejaký blázon?“. Možno sa budete diviť, ale má to rozumný a užitočný dôvod. Vo väčšine prípadov sú tieto poháre naplnené vodou, soľou a octom.

очищение дома от негатива солью

Všetko je však robené za účelom očistenia príbytku od neatívnej energie. Ak sa cítite unavene, pociťujete neustály smútok, apatiu voči svetu, dôvodom môže byť práve nahromadenie zlej energie. Ľudia, s ktorými prichádzate do kontaktu, vám v skutočnosti nie vždy želajú to najlepšie a jednoducho vám závidia. Je toto váš prípad? Takto ho vyriešite!

очищение дома от негатива солью

Potrebujete

  • 200 ml vody
  • 1 PL octu
  • 1 ČL soli

очищение дома от негатива солью

Postup

  1. Všetky ingrediencie si zmiešajte dohromady. Soľ nemusí byť rozpustená.

очищение дома от негатива солью

  1. Postavte si pohár na miesto, kde trávite najviac času. Napríklad v spálni, obývačke či kuchyni. Na každú miestnosť je potrebný nový pohár tekutiny.

очищение дома от негативной энергии

  1. Po 24 hodinách skontrolujte, či sa soľ vynorila na povrch. Ak áno, umyte pohár alebo si vezmite nový a celý postup zopakujte.
  2. Opakujte dovtedy, kým soľ prestane plávať na povrchu. To je jasné znamenie, že váš dom je očistený.

очищение дома от негативной энергии

Uvedená metóda má jednoduché vedecké vysvetlenie. Soľ nasycuje vzduch s negatívnymi iónmi, ktoré sa následne premenia na pozitívne vibrácie. Taktiež si môžete doma vytvoriť aromaterapeutickú seansu, aby zlá energia obchádzala váš domov. Pomôžu aj živé rastliny a domáci miláčikovia.

очищение дома от негативной энергии

Podeľte sa o tieto informácie aj s vašimi priateľmi!

zdroj:takprosto.cc

Back To Top