Ingrediencie
- 350 g sušienok
- 200 ml mlieka
- 2 pl nutelly
- 4 pl cukru
- 80 g masla
- 3 pl instantnej kávy
- 300 g mascarpone
- 170 g strúhaného kokosu
- Kandizovaná citrusová kôra (voliteľné)
- Čokoládový toping
Postup
Sušienky pomeľte v mixéri na prášok.
Maslo, mlieko a instantnú kávu zohrejte v hrnci na miernom plameni, až kým sa maslo úplne neroztopí a pravidelne miešajte.
Roztopenú zmes pridajte do pomletých sušienok a dôkladne premiešajte. Vytvorte si cesto.
Rozvaľkajte ho na papieri na pečenie. Okraje cesta odrežte, naukladajte ich na cesto a opäť rozvaľkajte.
Na vrch naneste rovnomernú vrstvu nutelly.
V druhej miske si zmiešajte mascarpone, cukor a strúhaný kokos. Túto zmes taktiež naneste na cesto priamo na nutellu.
Cesto zatočte, vytvorte roládu a vložte ju na hodinu do chladničky.
Hotový dezert môžete dozdobiť čokoládovým topingom a kandizovaným ovocím.
Zdroj: .