Domáci kokosový píling: Jemná a žiarivá pokožka plná zdravia

Kokosový píling je v starostlivosti o pokožku nenahraditeľnou súčasťou každej ženy, ktorá chce, aby jej pleť vyzerala sviežo a zdravo. Ide o jednoduchý a pomerne lacný prostriedok, ktorý si okamžite zamilujete!

Presvedčte sa, že za kvalitné výrobky netreba míňať obrovské peniaze. Koniec koncov, požadovaný efekt dosiahnete pomocou bežných surovín predávaných takmer v každom obchode.

white powder in clear glass jar beside brown wooden spoonunsplash

Tento píling nielen jemne odstraňuje odumreté bunky pokožky, ale ju aj vyživí, vďaka čomu bude pevnejšia. Obsahuje aj rakytníkový olej, ktorý regeneruje kožné bunky a bojuje proti pigmentácii. Výhoda tohto oleja spočíva aj v tom, že neupcháva póry a má príjemnú vôňu.

Na prípravu masky budete potrebovať nastrúhaný kokos, prírodné sušené mlieko a rakytníkový olej.

https://www.instagram.com/p/COaBpczFlDN/

V miske si zmiešajte 1 polievkovú lyžičku strúhaného kokosu a ½ polievkovú lyžicu sušeného mlieka.

Následne pridajte 1 polievkovú lyžicu rakytníkového oleja. Prísady dôkladne premiešajte a počkajte približne 1 minútu a znova premiešajte.

Pred použitím si urobte test na malej časti pokožky. Ak sa nevyskytne žiadna alergická reakcia, môžete pokračovať v jej nanášaní.

Naneste ju na mierne vlhkú pokožku. Ľahkými pohybmi si masírujte tvár. Po masírovaní nechajte masku pôsobiť pár minút. Masku opláchnite z tváre teplou vodou. Môžete na to použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok.

Tento postup môžete opakovať 2-krát týždenne. Toto množstvo by malo stačiť na 2 až 4 použitia. Zvyšok produktu uchovávajte v chladničke.

Tento prírodný kokosový píling je veľmi univerzálny. Budete sa tešiť z jemnej pokožky, ktorá bude mať správny tón pleti. Vyskúšajte to a zdieľajte tento tip aj s vašimi priateľmi na Facebooku.

 

Zdroj: sovkusom.ru