Ako sa zbaviť zlej energie? Urobte si rituál, ktorý vám zlepší kvalitu života

Aj vy ste si nedávno začali všímať, že vo vašom živote sa začala čoraz častejšie objavovať fráza: „zlý deň“? Všetko vám padá z rúk a nemáte energiu ani na to, aby ste si ráno uvarili kávu.  nie je síl ani na rannú kávu. Aj napriek tomu máte pocit, že to nie je žiadna katastrofa – jednoducho nemáte náladu, je to len „zlý deň“. Keď to počula, moja svokra pokrútila hlavou a povedala: „Problém je v tom, že nevieš, ako prečistiť energiu v príbytku.“

Ako vyčistiť domácnosť

Ak ani vy nemáte veľa času, vyskúšajte túto zaujímavú metódu. Čo môžete stratiť? Najprv si musíte určiť úroveň znečistenia. Upriamte pozornosť na tieto javy:

  • Zlý spánok: nepokojný, krátky a bez pocitu odpočinku
  • Časté hádky
  • Úzkosť a bezdôvodná agresia
  • Výskyt nežiaducich zvierat v dome: pavúky, komáre, mušky a podobne
  • Vädnúce rastliny. Kvety sú veľmi citlivé na prostredie, v ktorom sa nachádzajú, preto akákoľvek choroba či zlý zdravotný stav sú istým znamením toho, že u vás doma niečo nie je v poriadku
  • Poruchy elektrickej energie a strata vecí

Ak sa aj u vás nahromadili podobné problémy, môžete vyskúšať tento očistný rituál.

Ak to chcete urobiť, choďte do kostola a zabezpečte si kostolnú sviečku. S obyčajnou to nebude fungovať! Pred rituálom musíte urobiť ešte nejaké kroky: okúpať sa, navlhčiť si ruky a tvár svätenou vodou.

Vyjdite z predných dverí a zapáľte sviečku. Potom vchod trikrát obíďte krížom-krážom, pričom osobitnú pozornosť venujte kľučke, „kukátku“ a zvončeku na dverách (ak existuje).

Vojdite do domu a začnite sa pohybovať po izbách v smere hodinových ručičiek zľava doprava. Rovnakým spôsobom, ako pri zvončeku požehnajte zástrčky krížovým pohybom.

Prejdite sa po celom dome, ale balkón, ak je neobývaný, môžete nechať tak.

Ak sa plameň sviečky na nejakom mieste začne chvieť, zhasne, alebo začne dymiť, pokračujte v zapaľovaní sviečky dovtedy, kým sa plameň úplne neustáli a nenarovná.

Takýto nekomplikovaný rituál na odstránenie zlej energie vám zaberie maximálne Výsledok uvidíte už o niekoľko dní.

Túto metódu sa odporúča použiť najmenej raz za šesť mesiacov. Nič však nepokazíte, ak to urobíte ako druh prevencie!

Zdroj: sovkusom.ru

Back To Top