Slovenský recept na grilážové a čokoládovo burizónové roládky. Toto sme jedli ako za mlada

Grilážové a čokoládovo burizónové roládky od pani Márie. Tento recept si dobre schovajte, lebo je úžasný

Ingrediencie a Postup

Grilážky ….. 300g kr. cukor, 250g maslo, 1 Salko, 250g mleté orechy. Cukor karamelizujem na najslabšom plameni, nemiešam, kým sa nerozpustí, potom pridám maslo pomiešam, pridám Salko, miešam a nechám zovrieť, pomiešam , zložím z ohňa a pridám orechy, dobre zamiešam, plním oplátky, na roládky si nechám oplátky zmäknúť na čistej, vlhkej utierke.

 

Čokoládovo – burizónové roládky ….. Burizonky: 4 celé vajcia, 4 PL kakao, 200 g pr. cukor, šľahať nad parou, postupne pridať 200 g tuk Cera, šľahať do husta, zložiť a pridať 1 bal burizony, pomiešať a plniť oblátky.