Zistite, či vás niekto uriekol bez toho, aby ste museli zájsť za vešticou

Na svete žije veľa nešťastných ľudí, ktorých život sa nevyvíja podľa ich predstáv. Nesnažia sa pracovať na svojom šťastí a radšej závidia úspešnejším ľuďom. A neraz sa dokážu uchýliť k tomu, že danému človeku znepríjemnia život urieknutím či dokonca prekliatím.

Ukážeme vám metódu, pomocou ktorej môžete určiť, či vás niekto uriekol.

horenie, okno, plameňPexels

POTREBUJETE

  • Pohár
  • Vodu
  • 2 zápalky

POSTUP

  1. Pred začatím testu sa uvoľnite a opýtajte sa: „Existujú na mne stopy vplyvu cudzej energie?“
  2. Vezmite zápalku a umiestnite ju zvislo 4–5 centimetrov od hladiny vody priamo do stredu pohára.
  3. Zatvorte oči a položte si rovnakú otázku. Pustite zápalku a nechajte ju pokojne spadnúť do vody.
  4. Keď sa hodená zápalka prestane hýbať, to isté urobte aj s druhou.

Zápalky samozrejme zaujmú určitú pozíciu, na základe ktorej je možné posúdiť, či došlo k urieknutiu. Existujú tri základné možnosti usporiadania zápaliek: žiaden kontakt medzi nimi, kontakt a prekríženie. Každá z týchto kombinácií obsahuje konkrétne informácie.

 

Najlepšia je absencia akéhokoľvek kontaktu medzi zápalkami. Táto pozícia naznačuje, že vaša energia nie je pod žiadnym vonkajším vplyvom a starosti či choroby, ktoré máte, sú čisto fyzickej povahy. V tejto situácii je potrebné na zlepšenie zdravia brať lieky (ak je to potrebné), piť odvary z bylín a snažiť sa hýbať.

как снять порчу

Dotýkajúce sa zápalky znamenajú, že ste pod neprofesionálnym energetickým vplyvom alebo ste boli vystavení urieknutiu. Mohli ste sa s tým stretnúť vo verejnej doprave, počas hádky s rodinou a priateľmi, v slovnej prestrelke či v iných podobných situáciách.

снимать порчу

Pretínajúce sa zápalky naznačujú úmyselne urieknutie. Miesto kontaktu a priesečníka zápaliek vás nasmeruje na energetické centrum, ktoré prešlo najintenzívnejším útokom od neprajníka. Na určenie tohto stredu je potrebné vizuálne rozdeliť jednu zápalku na 6 častí a zistiť, ktorá z nich sa svojím koncom dotýka druhej zápalky.

Vonkajšia sila sa v tomto prípade prejavuje hornou zápalkou a je potrebné posúdiť mieru urieknutia zápalkou umiestnenou nižšie.

порча фото

 

ČASTI VPLYVU

Prvá časť

Označuje napadnutie energetického centra vitálnej sily. Niekto sa vám snaží vziať vašu túžbu žiť. Z fyzických orgánov môžu byť ovplyvnené reprodukčné orgány a obličky.

bunda, človek, exteriérPexels

 

Druhá časť

Hovorí o napadnutí centra sexuálneho styku. Porážka tohto centra sa v tele odráža v zlom fungovaní hrubého čreva, pohlavných orgánov, močového mechúra a ciev dolných končatín.

byť spolu, černoška, cestovaťPexels

 

Tretia časť

Vplýva na vaše postavenie v spoločnosti. Osoba, ktorá sa pokúsi vyslať na vás negativitu, sa snaží zničiť vašu autoritu, odobrať schopnosť kontaktu s inými ľuďmi a snaží sa vás zo všetkého vyčleňovať. Pri napadnutí tohto centra často vznikajú choroby žalúdka, pečene, žlčníka, tenkého čreva a pankreasu.

bezdrôtový, blond, bočný pohľadPexels

 

Štvrtá časť

Hovorí o napadnutí srdcového centra alebo o vplyve na lásku. Cieľom tohto vplyvu je zbaviť vás rovnováhy a porozumenia svetu. Pri zasiahnutí tohto centra si človek neužíva život, nemôže si správne vybrať partnerov a priateľov a stráca podporu ostatných. Vyskytujú sa u neho choroby srdca a ciev, dochádza k prudkému poklesu reakcií imunitného systému.

dáma, dievča, dokPexels

 

Piata časť

Osoba, ktorá to urobila, vás okráda o informácie, robí vás ľahostajnými voči vonkajším podnetom. Telo trpí v oblasti pľúc, priedušiek, hltana, hrtana a štítnej žľazy.

choroba, chorý, chrípkaPexels

 

Šiesta časť

Druhý človek sa vám snaží „nainštalovať“ svoj štýl myslenia, ktorý sa ale odlišuje od vášho nastavenia a dosahovania cieľov. Celá vaša sila ide do prázdnych, zbytočných činov, ktoré vám kvôli tomu neprinášajú úspech. Trpieť tak môže váš mozog a miecha, nervový systém ako celok, funkcie regulujúce hormonálny metabolizmus a metabolizmus ako taký.

asfalt, cesta, čiaraPexels

 

Pomocou tejto metódy môžete zistiť, či za vaším  nešťastím stojí „práca“ ľudí, ktorí vám neprajú. V našich životoch často bývajú ťažké obdobia, ktoré niekedy nezávisia od našich činov alebo nečinnosti.

Prajeme vám, aby na vás ľudia nikdy nemali negatívny vplyv! Zdieľajte túto metódu aj so svojimi priateľmi na Facebooku.

Zdroj: takprosto.cc

Back To Top