Nálev z uhoriek NEVYLIEVAM. Tento nápad je úžasný a používajú ho aj kuchári

Skvelý trik od skvelých šéfkuchárov: Prečo by ste mali polievať mäso nálevom z kyslých uhoriek?

Nakladaná šťava z uhoriek je skvelým produktom, ktorý v domácnosti využijete na mnoho rôznych spôsobov. Dnes vás naučíme pár trikov, ktoré by ste určite mali poznať. Vedeli ste napríklad, že s uhorkovým nálevom pripravíte jemnejšie, krehkejšie a neskutočne chutné mäso? Otestujte to najbližšie, keď budete pripravovať obed, je to skvelý nápad!

Vďaka marináde bude mäso chutiť perfektne a ideálne sa hodí na grilovanie bravčového mäsa:

 

Čo na to potrebujete?

  • 6 ks bravčového mäsa
  • 100 ml nálevu z uhoriek
  • 5 g soli
  • 5 g čierneho korenia
  • 5 g sladkej červenej papriky
  • 50 g horčice
  • 100 g kyslej smotany alebo majonézy
  • 1550 g uhoriek
  • 1 paradajka
  • 100 g syru kaškaval

Príprava:

Mäso nakrájajte na plátky (ak je vcelku).

Na vrchu urobte zárezy.

свинско разрези

Vložte mäso do uzatvárateľného plastového vrecúška.

свинско в плик

Pridajte kyslú smotanu, horčicu, korenie.

свинско в марината

Vrecúško pevne uzatvorte a dobre premiešajte, aby sa všetky chute prepojili.

свинско с горчица

мариновано свинско в горчица

Vyberte mäso a položte ho na pekáč.

свинско с майонеза

Potrite ho smotanou alebo majonézou a pridáme zvyšné suroviny – nakoniec všetko posypte syrom.

свински карета в тава

Pečte pri teplote 180 °C asi 35 minút. Hotovo! Prajeme vám dobrú chuť!

крехки свински карета

 

Zdroj: zajenata.bg

 

Back To Top