Chutné karé, ktoré nemá konkurenciu. S týmto jedlom nasýtite každý žalúdok

Suroviny :
1 kg karé
strúhanka
horčica
soľ, korenie
olej
3 mrkvy
1 kaleráb
1 konzerva kukurice
/ alebo jedno vrecúško mrazenej zeleniny/
30 dkg tvrdého syra
1 smotanu na varenie
solamyl
vegetu
ako prílohu ryžu

Postup :
Karé si narežeme na plátky a naklepeme na na strúhanke.Prudko ho opečieme na panvici na oleji.Olej prelejeme do pekáča,podlejeme vývarom a poukladáme opečené plátky mäsa, ktoré osolíme,okoreníme a potrieme horčicou.

Zakryjeme alobalom a dáme piecť do rúry na 30 minút. Potom pridáme vrecúško mrazenej zeleniny, alebo zeleninu nakrájanú na kocky a dusíme ďalších 30 minút do mäkka.Mäso vyberieme,uložíme naň zeleninu, posypeme syrom a do výpeku vlejeme smotanu, ochutíme vegetou a zahustíme solamylom. Podávame s uvarenou ryžou.


Prajem dobrú chuť.