Návod, ako si vyčistiť fitness náramok zo silikónu. Ideálny nápad aj na silikónové hodinky

Fitness náramok je verný priateľ mnohých moderných ľudí, ktorí sa starajú o svoje zdravie. Existuje mnoho populárnych značiek a modelov, ktoré sa každým rokom vylepšujú. V obchodoch nájdete plné regály s fitness náramkami a príslušenstvom. Dnes sa s vami podelíme o informácie, ako vyčistiť silikónový remienok na fitness náramku.

aktivita, aktívny, blahoPexels

Samotný zaznamenávač krokov, kalórií a podobne môžete pokojne odstrániť a vložiť ho do remienka inej farby alebo materiálu. K dispozícii sú kožené, silikónové, kovové remienky, aby ste ich mohli pohodlne skombinovať s vašimi každodennými outfitmi. A najobľúbenejšie sú silikónové, pretože sú priamo v krabičke a mnohokrát lacnejšie ako alternatívne módne náramky.

Keďže fitness náramok môžete nosiť nepretržite, dokáže sa veľmi rýchlo zašpiniť. Nie jeho vždy možné umyť mydlom a vodou. Existujú štyri spôsoby, ako vieme vyčistiť silikónový náramok do takej miery, že nevyzerá o nič horšie, ako ten nový.

Guma

Použitím obyčajnej gumy na papier sa môžete zbaviť nečistôt na silikónových remienkoch. Jednoducho šúchajte gumou postihnuté miesta a remienok zostane čistý. Toto je najdostupnejší a najrýchlejší spôsob čistenia fitness náramkov.

chyba, guma, kanceláriaPexels

Acetón

Niektorí používajú technický acetón, iní používajú odstraňovač laku na nechty. Táto metóda je vhodná na čistenie bielych, svetlých a žiarivých náramkov. Je to zvláštne, ale na čiernych náramkoch táto metóda nefunguje a môže ho skôr zničiť –  remienok sa rozpadá.

Acetón môžete aplikovať pomocou rozprašovača a nechať niekoľko minút pôsobiť. V prípade, že remienok nie je príliš znečistený, aplikujte si acetón na vatový tampón a vyčistite ho. Môžete tiež naliať odlakovač do malej nádoby s uzáverom a ponoriť tam remienok na celú noc.

https://www.instagram.com/p/CA5KnPgFsui/

Nasledujúce ráno ho vyberte a opláchnite pod tečúcou vodou. Pretože remienok strávil v acetóne niekoľko hodín, jeho veľkosť zväčší. Nechajte ho na suchom, dobre vetranom mieste počas 1 dňa, aby sa zvyšky acetónu odparili a remienok sa vrátil do pôvodnej veľkosti.

 

Melamínová špongia

Lacný a rýchly spôsob, ako sa zbaviť mnohých nečistôt v domácnosti. Nazýva sa tiež „kúzelná“ špongia. Pomocou melamínovej špongie môžete zotrieť nielen špinu, ale aj stopy guľôčkového pera a farby. Nie sú potrebné žiadne ďalšie čistiace prípravky. Stačí trieť náramok špongiou a melamínové lisované kryštály, ktoré tvoria špongiu, urobia svoju prácu.

https://www.instagram.com/p/B6y-xqUhf_3/

 

Zubná pasta

Ďalším pomocníkom, ktorý máte neustále k dispozícii, je zubná pasta. Naneste zubnú pastu na celý povrch silikónového remienku a vyčistite ho na postihnutých miestach. Nechajte pôsobiť 15 minút a následne pastu zmyte teplou vodou. Táto metóda je veľmi dobrá nielen pre biele náramky, ale aj pre silikónové obaly na telefóny.

https://www.instagram.com/p/CBL3ZGIh8Jf/

Vždy, keď si zaznamenávač dáte nabiť, skontrolujte, či nie je čas na vyčistenie remienku. Koniec koncov, nosíte ho neustále a všade. Toto je z veľkej časti súčasť hygieny a nie je to len spôsob, ako si zachovať estetický vzhľad. Ktorý spôsob čistenia sa vám najviac páčil?

zdroj:pinterest.com

ako vycistit silikonovy naramok, ako vycistit silikonove hodinky, cistenie hodiniek, 

Back To Top