Vďaka tomuto triku budú vaše uhorky chrumkavé, ako nikdy predtým. Funguje to a nevieme sa ich dojesť

Chutné a chrumkavé uhorky, ktoré milujú dospelí aj deti. Niet sa čomu čudovať! Jedná sa o produkt, ktorý sa dá perfektne skombinovať s mäsom, pečenými zemiakmi či akýmkoľvek iným jedlom.

Neviete si vynachváliť chuť dobre nakladaných uhoriek, no nemáte toľko času na ich prípravu? V našom recepte vám na to bude stačiť 5 minút! Veríme, že si ho obľúbite a zaradíte k receptom z vašej kuchárskej knihy.

Stačí im len 24 hodín v minerálnej vode a nastane čas vychutnávania si tejto chrumkavej pochúťky. Odporúčame zvoliť menšie, mladé a tmavšie uhorky, najlepšie zo záhrady. Začíname!

быстрые малосольные огурцы на минералке

Ingrediencie

  • 1 l sýtenej minerálnej vody
  • 1 kg čerstvých uhoriek
  • 3 pl soli
  • hlávka cesnaku
  • hrsť kôpru

Postup

  1. Uhorky dôkladne umyte a odrežte konce z oboch strán.быстрые малосольные огурцы хрустящие
  2. Kôpor si opláchnite, cesnak očistite a nakrájajte na plátky.малосольные огурцы на минералке
  3. Na dno nádoby si rovnomerne poukladajte polovicu kôpru a uhorky. Následne pokračuje so zvyšným kôprom, cesnakom a uhorkami.как готовить малосольные огурцы на минералке
  4. Minerálnu vodu si zrieďte s 3 PL soli a polejte ňou uhorky. Nádobu uzatvorte a vložte do chladničky na 1 deň. Hotovo!как приготовить малосольные огурцы на минералке
  5. Po konzumácii je potrebné uhorky uchovávať v chladničke, aj keď pochybujeme o tom, že sa vám ešte niečo zvýši.малосольные огурцы на минералке рецепт

Nemusíte už čakať dlhé dni či hodiny na to, aby ste sa mohli zahryznúť do chrumkavých a lahodných uhoriek, ktoré môžete konzumovať nielen samotné, ale aj ako súčasť šalátov či iných pokrmov. Nečakajte a pripravte si ich aj vy!

zdroj?takprosto.cc

Back To Top