deálny recept na domácu zmrzlinu. Príprava vám nezaberie veľa času, potrebujete len 3 suroviny a keďže si ju hravo pripravíte sami doma, môžete si ju dopriať kedykoľvek.
Potrebujeme:
Formu s rozmerom 23 x 25 cm
500 ml šľahačkovej smotany
370 g kondenzovaného mlieka
čokoládové sušienky
Postup:
1. Šľahačku si vyšľahajte mixérom až kým nezhustne.
![](https://i2.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina1-2.jpg?fit=640%2C328&ssl=1)
2. Kondenzované mlieko potom postupne pridávajte k šľahačke a pokračujte v šľahaní až kým sa obe suroviny nespoja.
![](https://i0.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina2-2.jpg?fit=640%2C304&ssl=1)
3. Vzniknutú hmotu vložte do mrazničky na 2 hodiny. Potom ju vytiahnite a znovu vyšľahajte mixérom.
![](https://i2.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina3-1.jpg?fit=640%2C326&ssl=1)
![](https://i2.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina4-1.jpg?fit=640%2C329&ssl=1)
4. Na dno formy naukladajte vrstvu sušienok a po celom povrchu rovnomerne navrstvite krém.
![](https://i0.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina6-1.jpg?fit=640%2C327&ssl=1)
5. Potom prikryte ďalšou vrstvou sušienok.
![](https://i0.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina7.jpg?fit=640%2C279&ssl=1)
![](https://i1.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina8.jpg?fit=640%2C326&ssl=1)
6. Zmrzlinu vložte do mrazničky cez noc.
7. Nakrájajte na kúsky a podávajte. Prajeme dobrú chuť!
![](https://i2.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina9.jpg?fit=640%2C328&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/napadovy.blog/wp-content/uploads/2020/06/zmrzlina10.jpg?fit=640%2C327&ssl=1)
zdroj: napadovy.blog