Svieži levanduľový koláčik s piškótami. Je tak úžasný, že ho chce celá rodina každý týždeň

Budeme potrebovať:
5 vajíčok
30 dkg kryštálového cukru
1,5 dl oleja
1 dl vody
26 dkg polohrubej múky
1 prášok do pečiva
1 PL kakaa
Upečieme piškótu pri 180 °C asi 20 minút.
Korpus necháme vychladnúť, potrieme džemom. Kým chladne,pripravíme si plnku.

Plnka:
7 dl mlieka
2 pudingy Dr. Oetker Hruška levandula
6 PL cukru
Z toho uvaríme puding a necháme vychladnúť.
Ďalej budeme potrebovať :
1 maslo
1 balík detských piškót
10 dkg čokolády
2 PL nutely
3 dl džúsu

Na vrch:
0,5 l šľahačky
10 dkg čokolády
1 trubičky
a čokoládu na ozdobu

Maslo vyšľaháme a spojíme s pudingom. Polovicu krému natrieme na korpus. Džús vylejeme do misky a máčame v ňom piškóty, ktoré ukladáme na krém.


Do druhej polovice krému pridáme roztopenú čokoládu a 2 PL nutely. Vyšľaháme a rozotrieme na piškóty. Na vrch dáme vyšľahanú šľahačku, do ktorej sme pridali roztopenú čokoládu.Uložíme trubičky a ozdobíme čokoládou.

Back To Top