Jedna značka vás oblečie na celodennú turistiku

Patríte medzi ľudí, ktorí na sebe nemajú radi rôzne značky a logá? Predpokladáme, že potom obľubujete obliekanie sa len do jednej značky alebo také typy odevov, na ktorých nie je vidno žiadne výrazné logo. Ak sa chystáte vyraziť na turistiku, ukážeme vám, ktorá značka vás oblečie do každého počasia.

Počuli ste už o značke Northfinder? Ide o značku kvalitného športového oblečenia. Zameraná je najmä na rôzne outdoor aktivity, vrátane zimných športov. Je teda skvelá pre všetkých milovníkov turistiky. Dokonca vás dokáže “obliecť” na celodennú turistiku. Ako to docieliť?

Zdroj obrázka: encierro – stock.adobe.com

1. Nepremokavé oblečenie

Bavlnené tričká, fleecové mikiny, turistické nohavice. Northfinder má skutočne širokú ponuku oblečenia. Dámy možno poteší aj športová sukňa. Veľkým plusom tejto značky je však ponuka kvalitných nepremokavých búnd, ktoré sú základom šatníka každého milovníka turistiky. Niektoré tenké bundy viete zložiť do malého vrecúška a vybrať ich len v prípade nepriaznivého počasia.

2. Jedinečný ruksak

Omrzeli vás čierne ruksaky? Northfinder vám ponúka turistické modely aj v bledomodrej či oranžovej farbe. Ich minimalistický dizajn či množstvo vychytávok v podobe rôznych úchytov si získajú skutočne každého. Čaká vás dlhšia túra? V takom prípade si vyberte ruksak s hydrovakom, píšťalkou či úchytkami na paličky alebo cepín.

3. Množstvo doplnkov

Pri oblečení a ruksakoch určite nekončíme. V ponuke spomínanej značky nájdete napríklad aj turistické pončo do dažďa. Zmestí sa doň navyše aj váš ruksak. Hlásia počas vášho pobytu v horách daždivo? Poistite svoje veci a zabaľte ich do špeciálneho ochranného obalu. Budete si môcť byť istí, že mobilu ani dokladom sa nič nestane.

Ak vás značka Northfinder zaujala a rozhodli ste sa, že vás “oblečie” na najbližšiu túru, pozrite si celú ponuku v internetovej predajni Sportrysy.sk.