Netradičné darčeky pre deti, ktoré využijú najmä v lete

Potešiť svoje deti môžete kedykoľvek, aj teraz, počas letných prázdnin. V lete, počas voľných dní môže byť niekedy ťažké deti zabaviť. Ak nejdú do táborov, letných škôl či škôlok, máte čo robiť, aby ste im vymysleli každodenný program. Máme pre vás tip! Niekedy ich môžete prekvapiť darčekom, ktorý ich zabaví na najbližšie dni a možno aj dlhšie.

 

Pekné darčeky nemusia byť vždy len drahé. Rovnako aj mnohé jednoduché a lacné darčeky vedia potešiť každé detské srdce. Počas leta máte príležitosť kúpiť ich hneď niekoľko. Niektoré z nich deti využijú práve cez leto.

 

Čím zabavíte, a zároveň prekvapíte, svoje deti počas prázdninových dní?

 

  • Pre malých dobrodruhov: pištoľ na bubliny

 

Čím viac vody, tým lepšie. Deťom vôbec nevadí, ak sú špinavé a mokré. Naopak, vtedy sa najviac bavia. Prekvapte ich pištoľou na bubliny, ktorá vyzerá ako moderný raketomet. Deti sa tak naučia vytvárať stovky bublín, ktoré môžu naháňať, chytať ich či medzi nimi tancovať. Bubliny sú skrátka niečím, čo zabaví vaše deti na niekoľko hodín každý deň. Zaručujeme, že ich tak rýchlo neomrzia.

 

  • Pre malé princezné: kriedy na vlasy

 

Máte doma malé dievčatá, ktoré sa radi parádia? Každá mladá slečna sa chce páčiť. Predovšetkým malé dievčatká chcú vždy vyzerať ako dospelé ženy. Viete, čo ich poteší? Farebné kriedy na vlasy! Nemusíte sa báť, kriedy na vlasy sú šetrné a bezpečné. Farba sa dá jednoducho zmyť. Dievčatá budú mať na výber niekoľko farieb a môžu tak stráviť jedno celé poobedie v “kaderníckom salóne”.

 

  • Pre šikovných športovcov: prenosný ping pong

 

Stolný tenis alebo ping pong je hra, ktorá baví celé generácie ľudí. Nie každý má však doma miesto na pingpongový stôl. Existuje však riešenie. Medzi skvelé darčeky pre deti patrí  menší prenosný ping pong. Stačí ho rozprestrieť a hrať môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Deti sa tak vedia zabávať celé hodiny a pri hre sa môžu striedať.

 

  • Naučte deti sporiť si: drevená pokladnička

 

Chystáte sa na konci leta na dovolenku? V tom prípade môžete deťom kúpiť malú pokladničku, do ktorej si budú odkladať peniaze. Môžete im každý deň zadať nejakú úlohu, zábavnú alebo praktickú, a ak ju splnia, môžete im dať napríklad 20 centov, ktoré si starostlivo vhodia do svojej pokladničky. Okrem finančnej gramotnosti ich tak učíte aj zodpovednosti a plneniu svojich úloh.

 

Zdroj obrázku: velirina / Stock.adobe.com