Cvičenie pre dámy, ktoré uprednostňujú domáce prostredie pred fitness centrom  

Športovci a ľudia, ktorí sa pravidelne venujú cvičeniu vedia, že pred začiatkom tréningu si musia ponaťahovať nohy, aby predišli zraneniam. Na zahriatie svalstva vykonávajú niekoľko cvikov a až potom začnú trénovať.

blaho, človek, cvičeniePexels

Nie každý trávi čas a míňa peniaze na hodinách vo fitness centrách. Radšej si zvolia cenovo dostupnejší spôsob, ako vyformovať svoje telo – pomocou jogy. Joga pomáha rozvíjať flexibilitu a formovať postavu v krátkom čase pomocou strečingu.

Ukážeme vám, že rýchle chudnutie doma nie je mýtus, ale skutočnosť. Aj keď nevynikáte vo flexibilite, určite zvládnete cvik pre začiatočníkov nazvaný „Agaseki“.

aktívny, blaho, cvičeniePexels

Tento cvik pomáha pripraviť netrénované telo na intenzívnejšie cvičenie. Pravidelným vykonávaním Agaseki môžete nielen schudnúť v bokoch a na bruchu, ale tiež získať lepšiu ohybnosť. Aj keď ste veľmi leniví, nájdite si 3 minúty pre zdravšie a krajšie telo. Cvik je najlepšie vykonávať na prázdny žalúdok.

 

  1. Ľahnite si na zem, uvoľnite sa. Nalaďte sa na prevedenie cviku – 30 sekúnd.

растяжка для похудения дома

  1. Zdvihnite nohy a zložte ich ako žaba: rukami spojte chodidlá oboch nôh. Budete cítiť napnutie brušných svalov, zadné a vnútorné stehná. To znamená, že cvik vykonávate správne.

помогает ли растяжка для похудения

  1. Ostaňte v tejto polohe po dobu 15 sekúnd a urobte 3 pomalé nádychy a výdychy.

растяжка мышц для похудения

  1. Pomaly zodvihnite hlavu a ťahajte ju až k veľkým prstom na nohách. V tomto prípade nenaťahujte krk, ale celý vrch tela. Držte pózu 10 sekúnd a dýchajte zhlboka.

растяжка мышц для похудения

  1. Keď vdychujete, pomaly zložte hlavu a narovnajte nohy.
  2. Ohnite jednu nohu v kolene po dobu 15 sekúnd, potom druhú.

растяжка тела для похудения

Cvičenie stimuluje metabolizmus, pomáha vám naštartovať deň s úsmevom a večer zabraňuje nespavosti. Povedzte o tomto cviku aj vašim priateľom!

 

Zdroj: takprosto.cc

Back To Top