Zlodej sa vlámal do domu, kde neboli jeho majitelia. Keď náhle niečo počul za chrbtom, zažil ten najväčší šok!

Smiech je zdraviu prospešný a my sme sa o vás rozhodli postarať! 🙂 Nevieme, či poznáte tento príbeh, ale sme si istí, že sa zaručene zasmejete:

Zlodej si vybral krásnu a veľkú vilu. Čakal niekoľko dní, až sa naskytla príležitosť – majitelia nasadli do auta a odišli. Skúsený zlodej nemal žiadny problém vypnúť alarm a dostať sa dovnútra. Zapol baterku, porozhliadol sa, keď za chrbtom počul pokojný hlas: „JEŽIŠ sa pozerá.“

SOURCE: PIXABAY

Vydesený sa otočil, ale nikoho nevidel. Pomyslel si, že je na takúto prácu už starý a mal by s tým možno prestať. Už sa ale dostal dovnútra, a tak si nemohol nechať ujsť príležitosť. Keď šiel k nábytku, znovu počul tajomný hlas, ale dôraznejšie: „JEŽIŠ sa pozerá.“ Vydesený začal hľadať majiteľa hlasu a svietiť všade po izbe. Podarilo sa.

SOURCE: PIXABAY

Uvidel, že je to len obyčajný papagáj, ktorý ho sleduje. Zasmial sa a podišiel k nemu. Papagáj sa slušne predstavil: „Som Mojžiš, papagáj.“ Lupič sa teraz pobavene zasmial a spýtal: „Ktorý normálny človek pomenuje svojho papagája Mojžiš?“. Papagáj odpovedal:

SOURCE: PIXABAY

„Ľudia, ktorých doberman sa volá Ježiš.“

Back To Top