Chcete potešiť svojich blízkych? Vymyslite netradičné darčeky (nielen) pre deti

Deti milujú hračky a nič nie je krajšie, ako vidieť po rozbalení darčeka ich šťastný úsmev. Ale… Všetci vieme, kde hračky po pár týždňoch skončia. V krabici s ostatnými hračkami, ktoré za posledné roky dostali. Čo ale dieťaťu podarovať namiesto hračky?

Zážitok aj spoločný výlet

Darovať dieťaťu darček iný ako hračku je ideálnym spôsobom, ako obmedziť množstvo hračiek v domácnosti. Ponúkame vám niekoľko inšpirácií, ktoré si zamilujete. Mnohé z nich potešia nielen dieťa, ale môže to byť aj darček pre celú rodinu.

Spoločný výlet

Počas týždňa je rodina v jednom kole. Práca, škola, škôlka či záujmové krúžky. Spoločne strávené chvíle si dieťa preto užije omnoho viac ako hračku. Stačí aj piknik v parku a ak dieťaťu dovolíte pribaliť obľúbené jedlo, užije si ho ešte viac.

Lístky do kina

Pre malého milovníka alebo milovníčku rozprávok budú lístky do kina na tú najnovšiu rozprávku výborným darčekom. Pridajte malé občerstvenie a ideálny darček máte hotový.

Predplatné streamovacej služby

Streamovacích služieb neustále pribúda, preto je z čoho vyberať. Určite deň v týždni a vyhraďte si ho na filmový večer. Takýto darček poteší tiež celú rodinu.

Kostýmy pre deti

Chce byť vaše dieťa hasičom či policajtom? Obdarujte ho kostýmom povolania, ktorým chce byť. Nezabúdajte na najmenšie detaily ako topánky, opasok či čiapku.

Výbava pre malého cestovateľa

Pre malého nadšenca cestovania bude výborným darčekom výbava na cestovanie. Či už to bude vak, detský kufor alebo príslušenstvo potrebné na dobrodružné výpravy. Možností je neúrekom.

Nový výhľad detskej izby

Deti rastú a ich potreby na vybavenie detskej izby sa menia. Zariaďte im detskú izbu a vyberte doplnky, ktoré si deti obľúbia na prvé odskúšanie. Takým doplnkom môže byť napríklad sedací vak do ich izby.

Najlepší darček je väčšinou ten najjednoduchší

Každý rodič chce pre svoje dieťa nájsť darček, ktorý poteší a neskončí odložený na poličke či v koši s hračkami. Darovať spoločné chvíle strávené v kruhu rodiny je preto často tým najlepším darčekom.

Zdroj obrázku: Roman Samborskyi / Shutterstock.com