Vytvorte si zo zvyškov izolácie mimoriadne originálny doplnok do vášho interiéru

Modulárne obrazy sú v súčasnosti veľmi populárne a ak sú vaše steny prázdne a fádne, takýto nápad môže byť skvelým riešením. Nemusíte kvôli tomu chodiť do obchodu, pretože si ho môžete vyrobiť vlastnými rukami a vynaložiť na to minimum času, úsilia a peňazí. Experimentujte a vytvorte si jedinečné obrazy, ktoré sa hodia do vášho interiéru.

Budete potrebovať:

  • polystyrén alebo zvyšky izolácie
  • papierové obrúsky, tapety a iné materiály
  • lepidlo
  • akrylový alebo iný lak
  • nástroje

Postup

Po rozhodnutí o počte a veľkosti budúcej kompozície prejdite k vyrezávaniu jednotlivých častí z vybraného materiálu. V tomto prípade  je k dispozícii veľa kúskov a takmer všetky majú inú veľkosť.

Na vytvorenie obrazu použite zvyšky tapety, alebo baliaci papier. Polystyrén pokryte vybranými materiálmi, pripevnite ich lepidlom alebo páskou. Môžete tiež použiť techniku ​​dekupáž a počkajte, kým lepidlo úplne nezaschne.

Výsledné kúsky poukladajte do požadovanej kompozície.

Potom, ak je to žiaduce, natrite obraz akrylovým alebo iným lakom a nechajte zaschnúť. Na upevnenie hotového obrazu môžete použiť napríklad obojstrannú penovú pásku alebo háčiky a vešiaky. To je všetko, zostáva už len vybrať miesto pre nový obraz.

Nižšie si môžete pozrieť podrobné vide, ako vyrobiť takéto originálne modulárne obrazy.

 

Zdroj: cpykami.ru
Back To Top