Tip: Vyčistite riad od mastnoty a pripálenín bezpečne a účinne! FUNGUJE NA 100%

Piekli ste mäso v rúre a teraz neviete, ako odstrániť usadeniny tuku a pripálenín z vášho obľúbeného plechu? Nasledujúce produkty vám pomôžu dokonale vyčistiť aj silne znečistený riad a môžete ich používať aj bez potreby rukavíc!

Čo na to potrebujete?

  • vriacu vodu
  • horčičný prášok
  • kyselinu citrónovú alebo ocot.

Je potrebné poznamenať, že špongie, s ktorými sa bude vykonávať následné čistenie, musia byť vysoko kvalitné, napríklad určené na čistenie grilu alebo mäkké „škrabky“.

Nasypte tri polievkové lyžice horčičného prášku do miesta znečistenia. Pridajte 2-3 lyžice kyseliny citrónovej alebo 5 lyžíc octu. Na vrch nalejte vriacu vodu. Vody musí byť dostatok, aby boli všetky nečistoty ponorené.

Potom musíte napríklad pomocou drevenej paličky na sushi, dôkladne premiešať všetky ingrediencie. Zmes nechajte odstáť približne hodinu. Z času na čas môžete prejsť po špinavom povrchu s rovnakou paličkou.

Po uplynutí odporúčaného času aj tie najodolnejšie usadeniny ustúpia a budú sa dať ľahko umyť bežným prostriedkom na umývanie riadu a špongiou, prípadne aj pretrieť obyčajnou papierovou utierkou.

 

 

Zdroj: cpykami.ru
Back To Top