Mamička, ktorá porodila počas toho, ako bola na pľúcnej ventilácií, sa prvýkrát stretla so svojím synčekom. Takto vyzerali ich dojímavé chvíle

Prebiehajúca pandémia koronavírusu zasiahla milióny ľudí na celom svete. Zatiaľ čo mnohí prišli o príjem kvôli obrovskému množstvu skrachovaných podnikov, iní, tí nešťastnejší, prišli o život.

Vírus je stále tu a šíri sa a zdá sa, že ho nedokážeme zastaviť bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíme. Musíme však ďalej veriť.

Autumn Carverová bola v 33. týždni tehotenstva, keď sa ona aj jej manžel Zach nakazili vírusom. Zachovo zdravie to nijako drasticky neovplyvnilo, no stav jeho ženy sa každým ďalším dňom zhoršoval až natoľko, že ju urýchlene previezli do nemocnice a pripojili ju na pľúcnu ventiláciu. Vzhľadom na závažnosť jej stavu museli lekári priviesť jej dieťa na svet cisárskym rezom.

                                                 Facebook

Malý Huxley sa narodil 27. augusta a v nemocnici zostal 10 dní. Bohužiaľ, jeho mame takmer skolabovali pľúca a nebolo isté, či to prežije.  

Našťastie, ako čas plynul, stav Autumn sa zlepšil a konečne, po takmer dvoch mesiacoch, mohla držať v náručí svojho chlapčeka.

            Facebook

„Dnes o 15:00 sa stretla s naším synom a netreba hovoriť, že to bol úžasný moment. Jej rodičia, jeden z jej najlepších priateľov a mnoho zdravotných sestier a lekárov boli svedkami tohto výnimočného momentu. Neviem, či tam bol niekto, kto neplakal. Neskôr popoludní som počul Autumn povedať „Milujem Zacha“,“ prezradil jej manžel.

„Máme pred sebou ešte dlhú cestu, ale potrebovali sme zažiť tento dobrý deň. Manželka ďakuje za všetky modlitby a podporu. Boh vám žehnaj.“

Dodal, že celý zážitok bol pre všetkých veľmi emotívny.

Hoci sa jej stav zlepšil natoľko, že už nepotrebovala prístroje, ktoré ju udržovali pri živote a ako čas plynul, jej zdravotný stav sa zlepšil.

„Prešli sme od toho, že zomrie, cez to, že bude potrebovať úplnú transplantáciu pľúc, až po to, že pôjde domov,“ povedal Zach. „Je to hotový zázrak.“

Mama troch detí je živým dôkazom toho, že láska k deťom a manželovi ju prinútila tvrdo bojovať a nakoniec zvíťazila.

Zdroj: boreddaddy.com