Takýto je názor Fedora Flašíka na poukazy či hotovosť pre zaočkovaných slovenských dôchodcov

K aktuálnej politickej situácii a prebiahajúcim politickým bojom sa rozhodol vyjadriť aj Fedor Flašík, ktorému za vyhraté voľby vďačí hneď niekoľko politických strán. V minulosti pomohol Mečiarovej strane HZDS a v posledných rokoch aj politickej strane Smer-SD, ktorej lídrom je Robert Fico.

Úspešný znalec marketingu je nespokojný s aktuálnou situáciou už dlhé mesiace.

Pre portál cas.sk sa vyjadril, že koaličných lídrov po aktuálnom roku zožerú vlastné egá. Podľa neho sú neschopní riadiť tento štát, ktorý môžeme definovať ako jeden veľký bordeľ, ktorý v tejto krajne ešte nikdy nebol.

Fedor Flašík dnes aktívne kritizuje návrh 500-eurového bonusu pre zaočkovaných slovenských dôchodcov.

https://www.instagram.com/p/CXJZ2LPqOGn/

Z 500 eurových poukážok je dnes 300 eurová hotovosť, ktorú chce Matovič venovať všetkým zaočkovaným Slovákom nad 60 rokov. Poukazy či hotovosť pre dôchodcov sa stali búrlivou témou internetového priestoru.

Jeden z pobúrených Slovákov sa k tejto téme vyjadril, že vládnuci politi nesiahajú dnešným dôchodcom ani po členky, pretože ich život nebol plagiát a majú životné skúsenosti. 63-ročný Bratislavčan dodal:

,,,Vážení, som dôchodca, senior. Dokedy si budú tie koaličné ho*ná o nás utierať hubu? Vyjadrovať sa o nás ako dementných, nesvojprávnych, zaostalých debiloch, ktorí nedokážu myslieť, hocikto nás ovplyvní, atď.“

Zdroj: hitky.sk