Bojíte sa očkovania? Česká lekárka má pre ľudí, ktorí váhajú dôležitú správu

Väčšina tých, ktorí skončia vo vážnom stave v nemocnici koniec koncou priznajú, že nezaočkovať sa bola ich najväčšia chyba. Každý z nás chce predsa žiť a užívať si spoločné chvíle s tými najbližšími.

To, aby pandémia skončila čím skôr a aby sa svet opäť vrátil k normálu je možné jedine očkovaním, ktoré pomohlo dostať pod kontrolu nejednu vážnu pandémiu v histórii.

Na dôležitosť očkovania poukazujú vedci, odborníci z farmácie a najšpičkovejší lekári.

Lekári tvrdia, že ľudia si na bolesť dávajú lieky ako lentilky, no pri vakcinách už váhajú.

O to, aby sa dalo čo najviac ľudí zaočkovať sa snaží aj česká lekárka Tereza Sedláčková. Lekárka v jednom z príspevkov na sociálnej sieti

Facebook poukázala na fakt, že mnohí ľudia sa nechcú zaočkovať kvôli argumentu, že si do tela nebudú dávať chemikálie. Lekárka má na to jasný názor:

,,Niektorí argumentujú, že očkovaním nechcú dostať do tela zbytočné chemikálie. Toto je len časť liekov, ktoré sme dnes na pár hodín pripravili pre dvoch covid pozitívnych pacientov. Voľba je v každom z vás..“

 Na uverejnených fotografiách je plná misa liekov a injekčných striekačiek, ktoré boli plné liekov, ktoré dávajú pacientom v najťažšom stave.

Ak stále váhate, prečítajte si príspevok Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky o dôvodoch, prečo by sa ľudia mali zaočkovať.

V príspevku sa dozviete aj odpovede na najčastejšie kladené otázky a argumenty proti obavám mnohých nezaočkovaných ľudí.

zdroj Sladeckova

Zdroj: babskeveci.sk

Back To Top