Ochranný rituál so soľou: Urobte svoj život lepším! KAŽDÝ KTO SKÚSIL, povedal že funguje

Pravdepodobne každý z nás v živote prekonal horšie obdobia. Keď nám všetko padá z rúk a vzťahy s blízkymi upadajú, chceme tento začarovaný kruh čo najskôr prelomiť. Často však neexistuje logické vysvetlenie takýchto zlyhaní. Keď sa vám zdá, že celý svet je proti vám, vyskúšajte rituál so soľou.

Tento ochranný rituál so soľou vôbec nesúvisí s poverami. Ide o pozitívne myslenie, ktoré stimuluje tok pozitívnej energie do nášho života.

Fotobanka s bezplatnými fotkami na tému blahobyt, detailný záber, dorbnýPexels

Soľ je posvätný predmet, ktorý si medzi ľuďmi získal obľubu už pred mnohými storočiami. Slovania ju používali na očistenie domu od negatívnej energie.

Tento rituál sa najlepšie vykonáva, keď je Mesiac v ubúdajúcej fáze. Najbližšie termíny sú od 4. do 11. apríla. Ak pociťujete emočné napätie, nepremeškajte ten okamih!

Čo na to potrebujete?

Rituál sa vykonáva v skorých ranných hodinách. Ak to chcete urobiť, v uvedené dni si vezmite do ľavej ruky hrsť soli. Choďte k oknu a povedzte nasledujúce slová:

„Volám sa ___, prosím svetelné sily o ochranu pre seba a môj dom. Odvievam všetky starosti a púšťam obavy. Privolávam k životu prosperitu, duševný pokoj a požehnanie! Som magnetom na šťastie. Nech mi príde pomoc zhora! Nech sa tak stane!“

Fotobanka s bezplatnými fotkami na tému blahobyt, detailný záber, dorbný                                                            Pexels

Slová sa dajú rozprávať nahlas, ale aj šeptom. Po vyslovení slov sfúknite soľ z dlane.

V ten istý deň, pred spaním, začnite premýšľať nad tým, čo získate, ako sa budete cítiť, keď sa vaše túžby splnia. Napríklad to, ako budete chodiť s priateľmi do parku, keď vyzdraviete.

Vyskúšajte to a sledujte, ako sa váš život postupne mení k lepšiemu!

 

Zdroj: sovkusom.ru

Back To Top