Už žiadne slinenie a znervózňovanie: takto rýchlo si navlečiete niť cez ihlu. Celý čas sme to robili zle!

Každý z nás si už musel aspoň raz prišiť gombík, zašiť dieru alebo opraviť čokoľvek iné, čo bolo potrebné prišiť ihlou a niťou.

Samozrejme, najskôr musíte prevliecť nitku cez otvor ihly. Ak ale nie je rovná alebo vám už zrak neslúži tak, ako by ste si želali, navliekanie vám bude trvať o niečo dlhšie. Na scénu prichádzajú nožnice, mydlo, parafín, vosk a samozrejme sliny. To však ale nepomáha a vy musíte nájsť spôsob, ktorý bude konečne efektívny…

как продеть нить в иголку

Príčinou je nesprávne navliekanie nite do ihly. Prezradíme vám, ako sa to naučiť rýchlo a efektívne, k tomu prikladáme aj video ako dôkaz!

Jedná sa o zručnosť, ktorú by mali ovládať nielen ženy, ale aj muži. Namiesto toho, aby ste si nitku navliekali cez očko ihly, mali by ste ju len jednoducho položiť na svoju dlaň. Posnažte sa, aby bola vyrovnaná, no nenaťahujte ju. Teraz si vezmite ihlu do ruky a otočte ju tak, aby sa očko pozeralo na nitku. Potrite ňou nitku a navlečte ju…

как продеть нить в иголку

как продеть нить в иголку

Proces je vždy rovnaký, bez ohľadu na veľkosť ihly. Vďaka tomuto návodu už nikdy nebudete musieť strihať nerovnomerný konček nitky, sliniť ho a zbytočne strácať trpezlivosť.

Ak predchádzajúci postup pre vás nie je dostatočne zrozumiteľný, alebo neveríte, že to funguje aj jednoduchšie, potom si pozrite nasledujúce video. Žena prevlečie nitku cez ihlu v priebehu 2 sekúnd.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=yNhO07SORWs

Existuje veľa trikov na šitie, ktoré pomáhajú všetkým gazdinkám. Nie je potrebné mať veľa skúseností alebo zručností, niekedy je oveľa dôležitejšie dodržiavať jednoduché pravidlá.

Povedzte nám v komentároch o vašich tajných trikoch, ktoré vám pomáhajú vo veciach každodenného života. A nezabudnite zdieľať článok aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

 

zdroj:takprosto.cc

Back To Top