Najlepšie pizzovníky z lístkového cesta. Moje deti chceli chodiť neustále na pizzu, tak som im urobila toto

Tak toto by mohlo byť ako zákusok každý deň. Obzriete sa a pekáč prázdny.

 

50 dkg lístkové cesto
kečup
40 dkg šunky
30 dkg syra
1 konzervu kukurice
korenie na pizzu
1 vajíčko na potretie

Rozvaľkané cesto do obdlžníka potrieme kečupom, posypeme korením na pizzu a ukladáme šunku po celej ploche, potom kukuricu a posypeme nastruhaným syrom. Stočíme ako závin, narežeme 2 cm kúsky a kolieska uložíme na pekáč, vyložený papierom na pečenie. Potrieme vajíčkom a pečieme pri 200°C asi 10 minút, potom teplotu znížime na 180°C a dopečieme ešte 10 minút.

Za recept ďakujeme pani Milke 🙂

zdroj:radynadzlato.sk