Ako si zväčšiť objem pier bez injekcií a bolesti? Tento nápad je úžasný

Dámy, buďme k sebe úprimné: každá z nás aspoň raz v živote nebola spokojná s tvarom alebo veľkosťou svojich pier.

Radikálne metódy v podobe injekcií nie vždy splnia očakávania. O iných spôsoboch by sa dalo polemizovať aj celé hodiny. Ako teda zväčšiť objem pier v pohodlí domova a bez poškodenia?

Nasledujúce tvárové cvičenia je potrebné robiť pravidelne a správne. Vďaka nim uvidíte výsledok už za 2 týždne. Nemôžete tomu uveriť? Vyskúšajte si to na sebe!

človek, dáma, detailný záberPexels

Spočiatku sa vám môže zdať cvičenie príliš jednoduché. Ale po niekoľkých minútach budete cítiť zaťaženie svalov pier a postupom času – dokonca „svalovicu“.

Cvičenie pozostáva z 5 cvikov a pri každom z nich urobte 30 opakovaní. Môžete ich vykonávať ráno aj večer. Hlavná vec je, aby ste si na to našli čas každý deň.

Cvik č.1

Položte dlane na líca tak, aby po bokoch zakryli vaše pery. Strednú časť úst nechajte otvorenú. V tomto stave musíte zatlačiť pery dopredu, ako by ste chceli niekoho pobozkať. Vaše dlane tomu zabránia natiahnutím pier do strán. Cieľom tohto cvičenia je zväčšiť objem pier.

 

Cvik č.2

Vďaka týmto cvikom môžete pery nielen zväčšiť, ale aj docieliť ich atraktívnejší vzhľad. Postavte sa pred zrkadlo, položte si končeky prstov na kútiky pier a jemne stlačte. Urobte úškrn zdvihnutím kútikov pier nahor (nie do strán!). Tento postup opakujte každú druhú sekundu.

 

Cvik č.3

Ak chcete, aby vaša spodná pera bola plnšia, vykonávajte nasledujúce cvičenie. Snažte sa ju stiahnuť a uvoľniť tak, aby vám bolo vidieť zuby spodnej čeľuste. Potom položte prsty pod spodnú peru a trochu zatlačte. Pri tomto cviku pocítite napätie.

 

Cvik č.4

Ďalšie cvičenie je komplexnejšie a vykonáva sa tak, aby ste si vytvorili rovnomerný obrys pier. Urobte z vašich pier mierne oválny tvar bez toho, aby ste príliš otvorili ústa. Potom jemne pritlačte prsty na kútiky pier. Vťahujte a vyťahujte pery každé 2 sekundy.

 

Cvik č. 5

Obľúbený cvik hollywoodskych hviezd –  pomáha udržiavať vytónované pery a zmierňuje kŕče. Vložte si ukazováky do vnútornej strany kútikov pier. Pri nádychu sa snažte zaokrúhliť pery a uvoľnite prsty. Naopak, pri výdychu uvoľnite pery a pomocou prstov ich čo najviac natiahnite do strán. Neublížte si, aby vám pery nepopraskali.

Ako vidíte, na zväčšenie pier nemusíte míňať peniaze za služby kozmetológov alebo plastických chirurgov. Strávte trochu času staraním sa o seba a čoskoro uvidíte výsledok!

 

 

Zdroj: sovkusom.ru

Back To Top