Luxusný dezert s čokoládovo-pudingovým krémom – pripravený za 35 minút!

 

Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky a výsledok Vás milo prekvapí.

INGREDIENCIE

  • 3 vajcia
  • 3 polievkové lyžice studenej vody
  • 5 lyžíc cukru
  • 5 lyžíc múky
  • 2 lyžice kakaového prášku
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 0,5 dl varené čiernej kávy

 

KRÉM

 

  • 1 balenie krémového pudingového prášku
  • 5 lyžíc cukru
  • 5 dl mlieka
  • 2 dl šľahačky
  • 15 dkg mliečnej čokolády (navrch)
  • 1 čajová lyžička masla (navrch)

POSTUP

  1. Rozšľahajte vajíčko s vodou. Vymiešajte žĺtok cukrom do peny. Zmiešajte múku, prášok do pečiva a kakao, pridajte do peny.
  2. Cesto vložte do vymasteného a vysypaného plechu, pečte asi 30 minút v rúre o 180.
  3. Medzitým pripravíme krém: zmiešame pudingový prášok, cukor a mlieko, varíme ako obvykle a potom vychladíme.
  4. Akonáhle puding vychladne, zamiešajte šľahačku.
  5. Upečenú piškótu položte na podnos a posypte kávou, potom namažte krém.
  6. Rozpustite čokoládu s maslom, nechajte ju vychladnúť a rozprestrite na vrchol torte.
  7. Dajte chladiť do chladničky. Krájajte na rezy.

Zdieľajte tento báječný recept na fantastický dezert s luxusnou chuťou is Vašimi priateľmi. Určite si tiež pochutnajú! 

zdroj: ketkes.com


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.