Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky a výsledok Vás milo prekvapí.
INGREDIENCIE
- 3 vajcia
- 3 polievkové lyžice studenej vody
- 5 lyžíc cukru
- 5 lyžíc múky
- 2 lyžice kakaového prášku
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 0,5 dl varené čiernej kávy
KRÉM
- 1 balenie krémového pudingového prášku
- 5 lyžíc cukru
- 5 dl mlieka
- 2 dl šľahačky
- 15 dkg mliečnej čokolády (navrch)
- 1 čajová lyžička masla (navrch)
POSTUP
- Rozšľahajte vajíčko s vodou. Vymiešajte žĺtok cukrom do peny. Zmiešajte múku, prášok do pečiva a kakao, pridajte do peny.
- Cesto vložte do vymasteného a vysypaného plechu, pečte asi 30 minút v rúre o 180.
- Medzitým pripravíme krém: zmiešame pudingový prášok, cukor a mlieko, varíme ako obvykle a potom vychladíme.
- Akonáhle puding vychladne, zamiešajte šľahačku.
- Upečenú piškótu položte na podnos a posypte kávou, potom namažte krém.
- Rozpustite čokoládu s maslom, nechajte ju vychladnúť a rozprestrite na vrchol torte.
- Dajte chladiť do chladničky. Krájajte na rezy.
Zdieľajte tento báječný recept na fantastický dezert s luxusnou chuťou is Vašimi priateľmi. Určite si tiež pochutnajú!
zdroj: ketkes.com