Chutné čokoládové solamylové srdiečka pri ktorých sa vôbec nezapotíte

Toto pečivo nesmie počas Vianoc vôbec chýbať na žiadnom sviatočnom stole. Recept máme od Milky Ragánovej.

Suroviny:
20 dkg solamylu, 1 vanilkový puding prášok, 20 Dkg hl. múka, 20 dkg tuku, 15 dkg práškového cukru, 1/2 prášku do pečiva 1 žĺtok, asi 3 lyžice kyslej smotany, citrónová kôra

Čokoláda na polevu

Plnka :

13 dkg masla
0,3 dl mlieka
čokoládový puding
5 dkg struhanej čokolády
4 PL cukru
Uvaríme puding, necháme vychladnúť a zmiešame s vyšľahaným maslom,pridáme strúhanú čokoládu.

Postup prípravy receptu
Zmiešajte všetky sypké ingrediencie. Pridáme maslo, žĺtok a smotanu a vypracujeme cesto. Necháme v chladničke asi 2 hodiny.. Cesto pri spracovaní podsypávame, ale inak sa to pekne robí. Vykrajujeme srdiečka , ktoré pečieme pri 180°C asi 5 minút Sušienky sú krehké . Necháme ich vychladnúť, naplníme a máčame v čokoláde. Ozdobíme podľa ľubovôle..


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.