Túto polievku robím už 15 rokov! Hrachová polievka s týmto trikom má omnoho lepšiu chuť

Ingrediencie

  • 400 g údených bravčových rebierok
  • 300 g bravčového mäsa
  • 250 g hrášku
  • 4-5 ks zemiakov
  • 1 cibuľa
  • zelená cibuľka, bylinky
  • 3 PL rastlinného oleja
  • bobkový list, soľ, korenie

Postup

Mäso umyte, osušte papierovými utierkami a osmažte na veľkom plameni a rastlinnom oleji dozlatista.

Cibuľu nakrájajte nadrobno, zmiešajte s mäsom a opražte dozlatista.

Pridáme rebierka nakrájané na kúsky, premiešame a smažte 2 minúty.

Následne si všetko, čo máte na panvici, premiestnite do hrnca, zalejeme vodou a osoľte. Pridajte korenie a bobkový list.

Pridajte premytý hrášok a nechajte variť 40 minút, odstráňte penu.

Varte, kým nie je hrášok mäkký.

Odstráňte rebrá a pridajte zemiaky nakrájané na kocky.

Varte, kým nie sú zemiaky hotové. Medzitým si môžete mäso pooddeľovať od rebier.

Toto mäso následne pridajte do polievky s nasekanými bylinkami. Povarte ešte pár minút, odstavte polievku zo sporáka a nechajte ju takto ešte chvíľu odstáť.

 

Zdroj: souspark.ru


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.