Tip na recept: Bravčové mäso na smotane so šampiňónmi

Bravčové na smotane je presne to, čo sa hodí k akejkoľvek prílohe.

Potrebujete:

  • 550 g bravčového mäsa
  • 100 g šampiňónov
  • 150 g cibule
  • 10 g cesnaku
  • 100 ml mlieka
  • 100 ml smotany
  • soľ, korenie a rastlinný olej

Postup

Mäso nakrájajte na kúsky, cibuľu na polkruhy, cesnak na menšie a šampiňóny na väčšie kúsky.

Do multivariča si nalejte olej a osmažte cibuľu spolu s hubami.

Pridajte mäso a dochuťte soľou a korením podľa chuti.

Prilejte smotanu, mlieko a dobre premiešame.

Nastavte režim dusenia a počkajte 40 minút.

Podávame s ľubovoľnou prílohou.

 

Zdroj: souspark.ru

Back To Top