Najsilnejšie prírodné antibiotikum len z dvoch ingrediencií. Používajte nebudete tak často chorý

Už mnoho storočí je med známy svojimi liečivými vlastnosťami. To isté sa dá povedať o kurkume, hoci tá sa stala populárnou najskôr v ázijských krajinách. Čo sa stane, ak zmiešate tieto dve úžasné suroviny?

Pripravte si úžasný recept na zmes, ktorá nahradí veľa liekov, posilní imunitný systém a ušetrí vašu peňaženku.

Kurkuma a med – sú mimoriadne účinné pri zápalových a infekčných ochoreniach. Táto zmes je vynikajúcim nástrojom na posilnenie imunitného systému a prevenciu rakoviny. príprava je mimoriadne ľahká!

honey dipper on white ceramic plateunsplash

Budete potrebovať:

  • 100 g medu
  • 1 pl kurkumy
  • štipka čierneho korenia
  • 2 pl jablčného octu
  • 1 čl citrónovej kôry

Zmiešajte kurkumu, jablčný ocot a korenie. Pridajte citrónovú kôru a med. Dobre premiešajte, až kým nezískate hladkú zmes. Mimochodom, čierne korenie sa pridáva na urýchlenie vstrebávania kurkumy.

Táto zázračná zmes by mala byť skladovaná v sklenenej nádobke s uzáverom a vždy v chladničke!

honey jar with honey combunsplash

 

Ako ju konzumovať:

  1. Na prevenciu prechladnutia, sezónnych alergií a ako protirakovinový účinok je potrebné užiť 1 polievkovú lyžicu každé ráno.

 

  1. Ak máte pocit, že na vás lezie nejaká choroba, táto zmes sa vám určite hodí! konzumujte 1/2 lyžičky každú hodinu počas prvých 2 dní choroby. Potom 1/2 lyžičky každé 2 hodiny na 3. a 4. deň choroby. Kým príznaky úplne nezmiznú, je potrebné ju užívať trikrát denne.

 

  1. A čo je najdôležitejšie, zmes používajte správne. Musíte si dať hotovú zmes do úst a počkať, kým sa neroztopí. Zmes po použití nezapíjajte vodou, ani si nechoďte vypláchnuť ústa. Môžete ju konzumovať aj na raňajky – natrieť na krajec chleba alebo pridať do čaju, musí však mať izbovú teplotu.

Podeľte sa o tento recept aj s vašimi priateľmi, pretože zdravie vás a vašich blízkych je na nezaplatenie, najmä v tomto období!

 

Zdroj: otozh.com.ua

Back To Top