Kamarátka mi poradila, aby som dávala silikónovú špongiu do práčky. GENIÁLNE

Možno ste už aj vy v obchode s domácimi potrebami narazili na zaujímavý produkt- malá silikónová špongia na umývanie riadu. Táto kefa je odolnejšia a lepšie čistí riad ako bežné penové špongie.

Ak ešte váhate, už to viac neodkladajte na neskôr. Silikónová špongia skutočne ľahko vyčistí šálky a taniere od zvyškov jedla, aj keď ste ich predtým zabudli namočiť. Silikónová špongia navyše povrch nepoškriabe, neprilepuje sa naň mastnota a spotrebujete omnoho menej čistiaceho prostriedku.

силиконовая щетка в хозяйстве

Týmto sa výhody silikónovej kefky nekončia! Na čo všetko ju ešte môžete využiť?

 

Čistenie zeleniny

Obzvlášť sa hodí na olúpanie mladých zemiakov a mrkvy. Vďaka nej bude umývanie cvikly pred varením omnoho rýchlejšie.

силиконовая щетка для овощей

 

Čistenie v kúpeľni

S touto kefou prechádzajte po kachličkách a umývadle v kúpeľni, aby ste sa zbavili mydlových usadenín a iných menších nečistôt. Stačí jediný pohyb, potom už stačí povrch vytrieť suchou handričkou.

Čistenie nábytku

Stačí len pár pohybov a zbavíte sa srsti od vašich domácich miláčikov.

как собрать ворс с мебели

Čistenie odevov

Rovnako ľahké je aj čistenie odevov. Aby ste si ušetrili čas, pred praním oblečenia ju vložte do bubna práčky. Po umytí ju vytiahnite a zistíte, že na nej zostali všetky chlpy, vlasy a zvieraciu srsť.

стирка с силиконовой щеткой

Úspešný pokus korunoval aj experiment s perovou bundou: páperové vnútro sa nepoškodilo a páperová bunda bola sama o sebe dokonale vypraná. Dokonca zmizli aj škvrny z goliera a manžiet.

Vďaka silikónovej špongii je vaše oblečenie skutočne čisté a práčka sa nezanesie.

силиконовая губка

Teraz sa stane vašou nenahraditeľnou asistentkou pri upratovaní! Podeľte sa o svoje skúsenosti aj v komentároch na Facebooku!

Zdroj: sovkusom.ru