Mám 57 rokov a zhodila som niekoľko kíl, opuchy a bolesti kĺbov sú preč, vďaka tomuto nápoju

Obezita a nadváha sú dnes jedným z najbežnejších zdravotných problémov. Z obrazoviek televízorov doslova kričia, že je ľahké schudnúť a dostať sa do formy – v každom veku, stačí len chcieť.

Dlhodobé cvičenie vo fitnes centrách si vyžaduje čas a peniaze. Človeku často chýba jedno alebo druhé. Len málokedy niekto vysloví frázu: „Schudnúť sa dá aj doma.“

unsplash

Pozrite sa na prípravu zázračného nápoja, ktorý pomáha v procese chudnutia. Pomáha nielen zhodiť prebytočné kilogramy, ale tiež obohatí telo o potrebné vitamíny.

 

Ako si pripraviť nápoj

Potrebujete iba 4 ingrediencie, nič neobvyklé ani drahé. Postupujte podľa pokynov a sledujte svoje zmeny na váhe.

green leaf with water dropletsunsplash

Ingrediencie:

  • 2 citróny
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 1 koreň zázvoru (2 cm)
  • 1 liter minerálnej vody

 

Príprava:

  1. Citróny rozrežte na polovicu a vytlačte z nich šťavu.
  2. Nakrájajte si a očistite strúčiky cesnaku aj čerstvý koreň zázvoru.
  3. Vezmite si hlboký hrniec, vylejte doň vodu a pridajte citrónovú kôru.
  4. Počkajte, kým zmes zovrie.
  5. Potom pridajte zázvor a cesnak. Zakryte hrniec pokrievkou, vypnite plameň a nechajte lúhovať 20 minút.
  6. Nakoniec všetko preceďte, pridajte citrónovú šťavu a pripravený nápoj prelejte do sklenenej nádoby s uzáverom.

 

Ako užívať tento nápoj? Každé ráno vypite nalačno 200 ml tekutiny, kým nedosiahnete požadovaný výsledok. Ak chcete, môžete si pridať trochu medu a lístok mäty. Nápoj pite 2 týždne. Potom počkajte 10 dní a znova opakujte.

lime juice on drinking glass beside sliced limesunsplash

Ak trpíte vysokým krvným tlakom, použitie zázvoru sa neodporúča. Ak je nápoj pre vás príliš kyslý, rozrieďte ho vodou. Zbytočne sa neprejedajte a doprajte si každý deň aspoň 30-minútové prechádzky!

 

Ako funguje citrónová „bomba“ ?

Takéto dostupné ingrediencie fungujú, aj keď mnoho ľudí často pochybuje o pozitívnom výsledku práve kvôli jednoduchosti. Citrón však urýchľuje metabolizmus na bunkovej úrovni a pomerne rýchlo čistí telo od množstva toxických látok. Vďaka pektínu sa tuky neuchovávajú v podobe zásob v páse a dolnej časti brucha a chuť citrónu uspokojí hlad.

Už dlho je známe, že zázvor urýchľuje metabolizmus, čo má priaznivý vplyv na elimináciu zásob vo forme tuku. Jedlo sa trávi rýchlejšie a pokožka sa stáva zdravšou a pružnejšou.

woman stretchingunsplash

Mnohí pridávajú med len pre chuť. Ale tento výrobok sa taktiež považuje za zdroj energie. Spaľuje dokonca aj tuk, ktorý sa už usadil na páse a stehnách.

Nápoj je veľmi efektívny. Neznamená to, že by ste mali konzumovať hocičo. Uprednostňujte nízkotučné a skutočne zdravé jedlo a nespoliehajte sa na sladké.

Zdroj: takprosto.cc

Back To Top