Fenomenálne bravčové rezne pečené v rúre: Urobte si ich v špeciálnom cestíčku a už ich nikdy nebudete vyprážať

Perfektný tip ako si doma pripraviť rezne , ktoré nemajú konkurenciu. Vyskúšajte ich v tomto  lahodnom  cestíčku , je to dobrota!

Potrebujeme:
500 g bravčového mäsa na rezne
soľ
korenie
5 vajec
200 g hladkej múky
400 g tvrdého syra strúhaného

 

Postup:
1.Mäso umyjeme, osušíme a nasolíme .

2.Mäso najskôr obalíme v múke , potom v rozšľahaných vajíčkach so štipkou soli a korenia , opäť v múke , opäť vo vajíčkach a nakoniec v nastrúhanom syre.

3.Preložíme na pekáč vyložený papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 170 stupňov.

4.Počas pečenia obrátime , aby sa rezne zapiekli aj z druhej strany.

5.Keď sú na povrchu zlatisté , podávame.

Back To Top