Ochráňte seba a vašich blízkych pred urieknutím. Pomôžu vám tieto kamene

Tento svet je usporiadaný tak, že čím je človek šťastnejší, tým viac neprajníkov sa nachádza v jeho blízkom okolí. Existuje kategória ľudí, ktorí kvôli vlastným neúspechom, začínajú závidieť a niekedy, bez ohľadu na to, ako strašidelne to môže znieť, vás vedia urieknuť a priniesť do vášho života nešťastie alebo zdravotné problémy.

Nezáleží na tom, či tomu veríte alebo nie,  či chodíte do kostola, alebo prajete všetkým dobro, vždy existuje závisť niekoho iného, ktorá kazí to vaše energetické pole a zbavuje vás chuti žiť.

Existuje mnoho metód, ako sa vyhnúť urieknutiu, ale stále je lepšie uprednostniť tie, ktoré nie sú spojené s rôznymi obradmi a čiernou mágiou.

камни от сглаза

Najlepšie sú amulety z prírodných kameňov. Okrem ochrany vášho osudu a vitality pomáhajú riešiť rôzne zdravotné problémy, napríklad normalizovať krvný tlak. Prečítajte si o najmocnejších a najdostupnejších kameňoch, z ktorých sa dajú vyrobiť nádherné šperky. Ak teda nepotrebujete amulety, môžete uprednostniť voľbu nového módneho doplnku.

Je dôležité vziať do úvahy skutočnosť, že minerály sú „ženské“ aj „mužské“. Pánske kamene spravidla žiaria jasnejšie a majú teplé farebné odtiene. Kamene, ktoré by ženy mali používať, sú matné a majú chladnú farebnú schému. Kameň proti urieknutiu si môžete nájsť tak, že sa pozriete na svoj vlastný horoskop a zistite, ktorý kameň sa k vám hodí na základe vášho znamenie. Existujú však univerzálne kamene, ktoré vyhovujú všetkým ľuďom.

камни от сглаза

 

Čierny ónyx

Čierny ónyx má silnú ochrannú silu. Odporúča sa, aby ich nosili ľudia, ktorí majú vnútornú silu mysle, čo u iných ľudí spôsobuje okrem iného aj závisť. Okrem ochrany je schopný dodať silu a špeciálnu energiu. Pomáha pri sústredení a premýšľaní. Preto sa odporúča najmä podnikateľom a tým, ktorí sa venujú štúdiom.

Amulet s čiernym ónyxom by mal pravidelne odpočívať, aby sa očistil od nahromadenej negatívnej energie. Odporúčame vám, aby ste výrobky z tohto kameňa neprijímali ako darček od neznámych ľudí, pretože kameň vás môže „obdarovať“ negatívnou energiou.

обереги из камней

 

Malachit

Tento krásny kameň chráni pred urieknutím a rôznymi problémami. Pomáha tiež zlepšovať zdravie, preto sa z neho často vyrábajú amulety. Osamelým ľuďom sa tiež odporúča, aby z nich nosili šperky, pretože podľa ezoterikov priťahuje lásku a prosperitu.

Jedná sa o veľmi multifunkčný kameň. Nie je potrebné ho nosiť všade so sebou. Môžete si z neho vyrobiť nejaký suvenír alebo ho položiť doma ako talizman proti zlým duchom. Hovorí sa, že v domoch, kde je tento kameň, sa ľudia menej hádajú.

обереги из камней

Tigrie oko

Možno je to najznámejší a najbežnejší amulet. Tigrie oko je už dlho uznávané ako silný ochranca proti všetkým druhom negatívnej energie, vrátane mágie, urieknutia a rodovej kliatby. Tento kameň je skvelým amuletom na ochranu rodinných vzťahov a krbu, preto sa častejšie odporúča, aby ho nosili ženy.

Tigrie oko absorbuje veľa negatívnej energie a to až tak, že môže prasknúť. V takom prípade ho nevyhadzujte do koša, ale zakopte do zeme.

обереги из камней

 

Chryzokol

Tento minerál pomáha odháňať zlé myšlienky a dôsledky závisti iného človeka. Kameň vás zbavuje fóbií a zabraňuje nočným morám. Je skvelou voľbou v prípade, ak ste často medzi ľuďmi alebo si neraz všimnete nemilé pohľady druhých. Okrem toho, chryzokol je považovaný za kameň múdrosti.

обереги из камней

 

Avanturín

Avanturín je neuveriteľne krásny a mnohí sa doňho zamilujú hneď na prvý pohľad. Astrológovia spájajú tento kameň so symbolmi večnej a čistej lásky. Ako amulet, chráni pred urieknutím, majiteľovi prináša šťastie a podporuje ho vo veselej nálade.

Tento krásny kameň prispieva k rozvoju tvorivého potenciálu, je považovaný za verného spoločníka spisovateľov a hudobníkov, maliarov, hercov a ľudí z ďalších tvorivých profesií.

обереги из камней

Vyberte si kamene, ktoré sú vám duchom najbližšie. Zdieľajte tieto užitočné a zaujímavé informácie so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach!