Manžel mi vytvoril krásny toaletný stolík. Pozrite sa na tú nádheru

V minulom storočí mala každá uznávaná mladá dáma svoj osobný budoár. Najčastejšie to bola malá izba vedľa spálne, kde sa dámy starali o svoj vzhľad. V moderných apartmánoch túto úlohu zohráva toaletný stolík. Je to práve on, ktorý skrýva všetky ženské tajomstvá a pomáha pri vytváraní „prirodzenej krásy“.

 

Klasický dizajn

Na vytvorenie takejto zostavy sa veľmi dobre hodí nábytok v klasickom štýle. Vyrezávané detaily a zakrivené nohy vyzerajú elegantne a vkusne.

Stôl môže byť veľmi ľahký. Aby ste zabránili preťaženiu jeho povrchu, umiestnite zrkadlo na stenu.

V takomto interiéri je povolená aj určitá pompéznosť. Nebojte sa povrchových úprav v zlatých tónoch a rezbárskym dielam. Zvyšok nábytku v miestnosti by mal byť ladený do decentnejšieho štýlu.

Nový spôsob precítenia klasiky

Môžete si vybrať iba niektoré prvky klasického štýlu a riediť ich modernými detailmi. Kovaný nábytok, ktorý sa tradične používa na zdobenie exteriéru, vyzerá v miestnosti zaujímavo a sofistikovane.

Klasická silueta získava nový vzhľad, ak je vytvorená v duchu moderných trendov. Napríklad, tento stolík s minimálnou povrchovou úpravou a matnou textúrou.

Kto povedal, že vám stačí jedno zrkadlo? Takéto miesto na líčenie je vhodné pre tú najromantickejšiu osobu.

Minimalizmus a jednoduchosť

Ak si nie ste istí, či sa do vášho interiéru zmestí umelecký a komplikovaný stôl, vyberte najjednoduchšie riešenie. Lakonická silueta, ktorá nie je preťažená zbytočnými detailmi, môže tiež vyzerať štýlovo. Nezabudnite pridať pár výraznejších doplnkov.

Nezabudnite ani na správne osvetlenie. Je lepšie vidieť všetky rysy tváre, čo je pri tvorbe make-upu mimoriadne dôležité.

Najlepším riešením je zostava nábytku s bielou farbou.

Mal by vám zabezpečiť dostatok úložného priestoru.

Je dôležité, aby všetky nepotrebné veci boli skryté. Potom bude aj vaša izba vyzerať prehľadnejšie.

Toaletný stolík je možné kombinovať s malou komodou.

Dokonca aj masívny nábytok môže vyzerať veľmi elegantne.

 

zdroj: pinterest

Back To Top