Unikátne vlastnosti mydla na ručné pranie: 11 nezvyčajných aplikačných tajomstiev.

 

Niekedy mala v domácnosti každá žena vždy k dispozícii mydlo na pranie. Používalo sa však nielen na pranie. Ak ešte nemáte tento úžasný liek, odporúčame vám ho kúpiť, pretože to stojí centy a existuje veľa spôsobov, ako ho použiť. Vezmite na vedomie tieto tipy, ktoré už boli testované celou generáciou ľudí.

Použitie mydla na pranie

 

  1. Pre silné vlasy a proti lupinám

Ak chcete mať dlhé a husté vlasy alebo sa zbaviť lupín, potom nenájdete lepší prípravok  ako mydlo na pranie. Najskôr použite šampón a potom si vlasy umyte mydlom. Potom opláchnite vodou s niekoľkými kvapkami octu. Táto metóda je vhodnejšia pre tých, ktorí majú mastné vlasy.

  1. Ak máte citlivú pokožku

Aby nedochádzalo k podráždeniu citlivej pokožky po depilácii, mydlom potrite požadovanú oblasť.

  1. Na omladenie pleti

Umývajte sa týmto mydlom dvakrát týždenne, aby ste omladili pokožku. Na svoju tvár potom naneste obyčajný detský krém. Účinok je úžasný.

https://www.instagram.com/p/B10d0MQFhS7/

  1. Pre milovníkov kúpeľa

Umývanie v parnej miestnosti s brezovou metlou namočenou v roztoku mydla dokonale čistí pokožku.

  1. Na prechladnutie

Mydlo na pranie vám pomôže pri nachladnutí, ak začnete s liečbou prvých príznakov. Pripravte si mydlový roztok, namočte doň vatový tampón a ošetrite dutiny.

  1. Proti plesniam

Tento vynikajúci liek pomáha pri plesňových ochoreniach nôh. Zasiahnuté miesto umyte mydlom i kefou a potom pokožku ošetrite jódom.

  1. Na dezinfekciu

Odporúča sa ošetriť zubnú kefku roztokom mydla a nechajte ju v ňom cez noc. Touto metódou ju dezinfikujete.

  1. Na opuchy a pomliaždeniny

Na odstránenie opuchov a modrín rozriedite toto zázračné mydlo vodou a rozotriete ho na pokožku. Postup vykonávajte niekoľkokrát denne.

  1. Proti abscesom pokožky

Zbaviť sa abscesov. Nastrúhanú cibuľu, mydlo na pranie a cukor zmiešajte v pomere 1: 1. Dajte túto zmes pred spaním na absces a obviažte ho.

https://www.instagram.com/p/B2yHI9do7k5/

  1. Na popraskané päty

Pri popraskaných pätách urobte kúpeľ: 2 litre horúcej vody, 1 lyžička sódy a 1 polievková lyžica strúhaného mydla na pranie.

  1. Proti popáleninám

V prípade popálenia od slnka, postihnuté miesto natrite týmto mydlom a nechajte ho zaschnúť. Pomôže vám to predísť možnému sčervenaniu pokožky a vzniku pľuzgierov v dôsledku popálenia. 

Taká jednoduchá vec, ako je mydlo na pranie, sa môže ukázať neuveriteľne užitočným nástrojom.

Podeľte sa o tieto tajomstvá používania tohto mydla so svojimi priateľmi!

zdroj:takprosto.cc

Back To Top