S týmto trikom urobíte šál za 30 minút. Bez ihlíc, iba rukami!

 

Chladné, nehostinné počasie nás núti na to aby sme sa zohriali. A čo zahreje lepšie ako vec, ktorú sme urobili vlastnými rukami? Toto krátke video vás naučí, ako ručne upliesť šál bez použitia pletacích ihlíc.

Ako upliesť šál bez pletacích ihlíc

Alternatívou k pleteniu je tkanie. Stačí si len vybrať vlákna svojej obľúbenej farby a príjemnej štruktúry, nájsť polhodinu času a nechať sa inšpirovať. Takýto darček bude mať každý rád! Sledujte a učte sa, ako na to.

Prekvapivo jednoduché, že? Keď som sledoval toto video, okamžite som chcel urobiť taký pletený  šál. Teraz sú tieto šály veľmi vhodné, vyzerajú vynikajúco s mnohými odevmi. Krásny šál nielenže zahreje, ale aj dodá estetiku celkového vzhľadu. A čo je najdôležitejšie, proces tvorby nie je vôbec komplikovaný a je zobrazený s podrobnosťami.

Ak vás toto video inšpirovalo, aby ste naliehavo pristúpili k výrobe šálu, nie je na tom nič prekvapujúce. Ukážte svojim priateľom jednoduchý spôsob, ako upliesť teplý šál tým, že im porozprávate o tomto článku. V týchto chladných dňoch vám prajem veľa pohodlia a tepla.

zdroj:takprosto.cc

Back To Top