Najkrajšie netradičné svadobné torty, ktoré sú tak krásne, že vám potečú slinky

Už len zopár dní a opäť sa začne niektorými dlho očakávaná svadobná sezóna: krásne nevesty v úchvatných šatách, vážni a zároveň spokojní ženísi, hlasný smiech hostí, jemné dekorácie, lahodné jedlo a samozrejme aj majstrovské svadobné torty.

Žiadna oslava nemôže ostať bez sladkého konca. Každý rok tvorivé cukrárky vytvárajú nádherné torty, ktoré dokážu uspokojiť aj tie najnáročnejšie nevesty. Pozrite sa aké torty budú zdobiť stoly v tomto roku.

Štýlové svadobné torty 2018

Nahá torta je nepochybne trendom tohto roku. Korpusy sú zľahka potreté krémom a doplnené nádhernými kompozíciami čerstvých kvetov, sladkostí a sezónneho ovocia. V tejto sezóne sa pečú minimalistické asymetrické torty s „nahými“ okrajmi.

Stačí sa pozrieť na tieto lupeňové machule z čokolády. Takáto torta sa určite zapáči aj tým najkreatívnejším novomanželom.

Aj z týchto diel sála nežnosť a jemnosť. Torta  pripomínajúca roztrhaný papier určite pritiahne pozornosť vašich hostí. Len si predstavte, s akou trpezlivosťou bola vytvorená táto nádhera.

Palacinkové torty majú špeciálne miesto vo svete svadobných cukroviniek. Ľahké a elegantné, dokonale sa k ním hodí akékoľvek ovocie a krémy.

Lenivosť je motorom pokroku a tieto krásky to len potvrdzujú. Súhlasíme, šišky a cookies namiesto torty vyzerajú veľmi originálne.

Botanické torty sú našim jednoznačným favoritom! Takáto elegantná dekorácia z jedlých sukulentov je vhodná na svadbu v akomkoľvek štýle. Zelená cukrárska rastlina a bezstarostnosť okvetných lístkov ideálne dozdobia svadobný stôl.

Dúfame, že ste sme vám priniesli nejaký zaujímavý tip. A ktorá torta sa vám najviac páčila? Ak vás článok inšpiroval, zdieľajte ho so svojimi priateľmi!

Zdroj :sovkusom.ru

Back To Top