Prezradíme vám, ktoré znamenia zverokruhu sú chamtivé a ktoré sa kúpu v peniazoch. Kozorožec patrí do prv….

Peniaze tu vždy boli, sú aj budú. Koniec koncov, s ich pomocou si človek môže dopriať všetko, po čom túži, no každý z nás s nimi zaobchádza odlišne. Niekto ich míňa kade-tade, iní sú vo večnom dlhu, ďalší si ich šetria celý svoj život a všetko si odopierajú. Hranica medzi chamtivosťou a rozhadzovaním je veľmi tenká, no vďaka astrológom vieme, ako znamenia zverokruhu vedia s týmto obeživom zaobchádzať.

  1. miesto – Strelec

Chamtivosť a Strelci sú takmer dve nezlučiteľné veci. Nielenže vedia peniaze míňať, majú z toho aj patričnú radosť. Samozrejme, v ich blízkosti sa nachádza nejeden parazit, pretože Strelec nikdy nežiada vrátiť svoje požičané peniaze. Je zbytočné sa s nimi o tejto téme rozumne porozprávať, keďže neoblomne veria, že nič zlé sa im nemôže prihodiť. Úžasné však je, že peniaze k ním prídu omnoho jednoduchšie, ako odídu.

  1. miesto – Vodnár

Vodnári vo svojich financiách nemajú veľký prehľad. Obdarovanie niekoho druhého a pozerať sa na šťastné tváre svojich blízkych je pre nich to najväčšie potešenie. Ich darčeky sú vyberané so starostlivosťou a v žiadnom prípade ich nemožno považovať za lacné. Sú dokonalými hosťami na svadbu alebo krstnými rodičmi, pretože nikdy neprídu s prázdnou obálkou.

  1. miesto – Lev

Milovníci dobrých vecí, luxusných hotelov a bohatého životného štýlu. Míňanie peňazí pre nich nie je hlúposťou, práve naopak, je to potreba. Muž Lev si nikdy k sebe nepripustí ženu, ktorá má rada lacné kaviarne (prinajmenšom na prvom rande). Ženská predstaviteľka tohto znamenia by si nikdy nedovolila nosiť na sebe lacné šperky. V krvi majú túžbu ohromovať a oslňovať svoje okolie, nech to stojí čokoľvek.

  1. miesto – Baran

Barani nie sú ani chamtiví, ani rozmarní. Radia sa medzi inteligentných analytikov, ktorí vždy vedia ako a na čo peniaze použiť. Niekto by si mohol myslieť, že míňajú priveľa, no v skutočnosti to robia s očakávaním násobenia investovanej sumy. Neinvestujú však do biznisových projektov, ale do ľudí, ktorým najlepšie rozumejú.

  1. miesto – Váhy

Váhy majú radi vo všetkom harmóniu. Peniaze si šetria, no vedia ich aj dávať, napríklad priateľom, kolegom či neznámym ľuďom. Svoje peniaze však len zriedka požičiavajú alebo investujú do svojej práce.

  1. miesto – Škorpión

Šikovný a chytrý Škorpión používa peniaze na osobné účely. Je pre nich dôležitejšie byť finančne zabezpečený, ako užívať si normálny život bežného človeka. Z tohto dôvodu si radšej užívajú svoje bohatstvo osamote a nikomu to nevešajú na nos.

  1. miesto – Blíženci

Predstavitelia tohto znamenia sú pomerne dosť „mazaní“. Napríklad, ak si od nich poprosíte požičať určitú sumu peňazí, a je to pred zrakmi ostatných, dajú vám ešte viac, ako ste chceli! Čo sa ale týka požičania si peňazí medzi štyrmi očami, nečakajte žiadne štedrosti. Najhlavnejšie je, aby si o nich nikto nemyslel nič zlé a nepovažovali ich za darebákov. Majú radi pocit, ak ich ľudia považujú za štedrých, no v skutočnosti si doma spočítajú všetko až do posledného centu.

  1. miesto – Ryby

Ryby sú v otázke peňazí pomerne dosť nestále. Vedia dobre čo je to rozmarnosť ale aj chamtivosť. Niekedy však vznikne situácia, keď nevedia, či si niečo dopriať, alebo odložiť peniaze na horšie časy. Z tohto dôvodu sa delia na tých, ktorým velí skúposť a chamtivosť a tých, ktorí vedia prejaviť svoju štedrosť nielen voči sebe, ale aj voči ostatným. Avšak napriek prípadnej neochote rozdávať svoje peniaze, nikdy neodmietajú pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú.

  1. miesto – Býk

Býk sa vo vecí peňazí správa pomerne zaujímavo. Zbožňujú to, keď môžu míňať peniaze niekoho iného, takže často sa medzi nimi nachádzajú príživníci. Je pre nich úplne normálne míňať partnerove peniaze a uspokojovať všetky svoje životné potreby. Avšak v prípade skutočne ťažkej finančnej situácii Býk potláča všetky svoje chúťky a snaží sa pomôcť dostať sa z jamy von. Bohužiaľ, potom sa dostane všetko do starých koľají.

  1. miesto – Rak

Je všeobecne známe, že pre Rakov je najdôležitejšia rodina. Komfort, teplo domova, zdravie všetkých rodinných príslušníkov – to je pre nich zmyslom života. Najskôr riešia tieto záležitosti a až na druhom mieste je všetko ostatné. Keď sa chcú rozmaznávať, vyberajú si len to najlepšie , ako aj Levy. Neočakávajte od nich ohromujúce darčeky a luxus, no v prípade, že sa stanete ich hosťami , budete príjemne prekvapení.

  1. miesto – Panna

Karieristi v znamení Pannyvždy presne vedia pre čo a za koľko pracujú. Počítajú si každý cent a nerozvážne míňanie je pre nich úplne tabu. Áno, z času na čas sa vedia potešiť , no pri nakupovaní trávia najviac času premýšľaním. Určite sa pred ostatnými budú chváliť svojím drahším nákupom a neboja sa ani preháňať, hoci pravda je niekde inde. Koniec koncov, aj tak sa budú obviňovať za svoje prípadne míňanie peňazí.

  1. miesto – Kozorožec

Toto znamenie patrí na výslnie chamtivosti. Kozorožce pracujú, zarábajú, ale len zriedka míňajú. V skúposti velia nad všetkými ostatnými znameniami. Peniaze si šetria aj na svoje vlastné účely, pre vnúčatá, na ťažké dni a ktovie na čo ešte. Áno, sú to tí ľudia, ktorí si svoje milióny skrývajú pod matrac a v reálnom živote nakupujú všetko v akciách, len aby neminuli príliš veľa. Je pre nich dôležité vedieť, že majú peniaze vo forme mincí a bankoviek, nie v podobe hmotných statkov a duchovného blaha.

To, či tomuto horoskopu veríte, je už len na vás. Samozrejme, nedá sa všetko zovšeobecňovať, pretože niečo proste nedokážeme ovplyvniť ani keby sme chceli: aj ten najmárnotratnejší človek, ktorý sa ocitne v ťažkej životnej situácii môže začať počítať posledné centy, a naopak…

 

Back To Top